2 °C Stjørdal, NO
08/04/2020

En hel dag med varebiler

Kuppmuligheter hos Tandem Reklame

Selger Barbro Kristoffersen, og daglig leder hos Tandem Reklame Daniel Flaamo, ønsker velkommen til varebildag på egen adresse i Teglgata. Leder i Stjørdal Bilbransjeforening Roar Holthe bidrar med å koordinere deltakere på varebildagen og tar med bilmodeller fra eget bilhus ved E6. Selger Barbro Kristoffersen, og daglig leder hos Tandem Reklame Daniel Flaamo, ønsker velkommen til varebildag på egen adresse i Teglgata. Leder i Stjørdal Bilbransjeforening Roar Holthe bidrar med å koordinere deltakere på varebildagen og tar med bilmodeller fra eget bilhus ved E6.

Torsdag triller mange varebiler inn på området hos Tandem Reklame på Sutterøy. Det er første gang varebiler presenteres samlet. Denne dagen vil både kunder og selgere møte et stort utvalg varebilmodeller.

Bilbyen Stjørdal presenterer for første gang en stor samling av nye varebiler. Varebildagen skal presentere 26 ulike bilmodeller fra 9-10 bilforhandlere. Utstillingen av varebiler er åpen for publikum som også tilbys gunstige priser på bildekor fra Tandem. Daglig leder Daniel Flaamo, sier han lenge har hatt et ønske om å samle forhandlere til en presentasjon av deres modeller varebiler.

– Det er stor oppslutning om denne dagen fra forhandlere. Vi har vært heldige å få med Stjørdal Bilbransjeforening som samler flere deltakere. Enova kommer for å orientere om støtteordninger for elbiler. Her kan det ligge kjøpsfordeler i størrelser fra 20.000 til 40.000 kroner, sier Flaamo og selger Barbro Kristoffersen hos Tandem Reklame.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Det er et langt større marked innen segmentet varebil i Stjørdal i dag enn for noen år siden. Kjørekomfort og sikkerhet har blitt bedre, og kjørelengde på ladet batteri for eldrevne varebiler er økt med kapasitetsforbedringer. Leder i bilbransjeforeningen i Stjørdal, Roar Holthe bekrefter at salget av varebiler har økt i bilbyen.

– Med større valgfrihet og lettere tilgjengelighet øker salget av varebiler. De fleste av disse kan gi firmaet god markedsføring i form av logo og dekor. Synlighet er viktig for bedrifter generelt, sier Holthe.

Innredning av biler blir også et tema på torsdag når dagen starter klokken 11 og varer til 15 på Sutterøy.

– Velkommen til den aller første varebildagen med biler samlet i Stjørdal, sier Daniel Flåmo hos Tandem Reklame. Adressen Teglgata 5 vil torsdag være fullparkert av varebiler. Det antydes at hver forhandler deltar med to-tre modeller hver fra et stort sortiment innen varebil med fortrinnsvis diesel- bensin eller elektrisk drift.

 

Les forrige sak:
Hun blir Meråkers neste ordfører

Fire parti enige om samarbeid

Close