2 °C Stjordal, NO
23/02/2020

En hyllest til den lyse sommernatta

Rune Devik, Vegard Bjerkan, Siri Bones, Simon Albertsen, Anne Mali Moum Bjørn Marius Hegge og Mali Myren er klare for konsert sammen med 50 barn fra Elvran skole. En hyllest til sommernatta skjenkes publikum i Elvran kapell kommende fredag 14.juni fra klokken 19.00.

 

Elvran kapell fylles av sang fra barn ved Elvran skole og lokale artister når hyllest til den lyse sommernatta skal markeres. Prest i Lånke kirke, Kristine Setran blir konferansier og tilrettelegger sammen med kantor Brita Sjøberg som deltar musikalsk. Av repertoaret kan menighetsrådet med leder Jon Ola Sætnan røpe vakre stykker som «Jag ger dig min morgen» med Siri Bones. Et stort barnekor med over 50 deltakende barn, blir loset trygt gjennom sangen av lærer Britt Mosti ved Elvran skole.

 

De skal blant annet fremføre «Ida s sommervise». «Så skimrande var aldrig havet» av Taube fremføres av Siri, og publikum som denne kvelden i kapellet kan utgjøre rundt 200 personer får høre Rune Devik og Siri synge «Tir na Noir». Mali Myren fra Elvran fremfører «Vem vet», og Bjørn Marius Hegge trakterer sin kontrabass direkte fra Musikkonservatoriet i Trondheim, også med instrumentale versjoner.

 

En vakker sommerkveld       

Jon Ola Sætnan i menighetsrådet vet det er mange gode talenter innen musikk og sang Elvran, og han har fått med sin egen svigersønn denne gang. Rune Devik, opprinnelig fra Lierne. Rune har en klar god sangstemme og vil synge duo blant annet med Siri.

 

–         Det er så fint at vi kan spille på lokale artister i en slik konsert. Til og med barna som skal fremføre sine innøvde sanger går på skolen i Elvran. Siri Bones er vel den med mest erfaring denne gang, også hun går på musikk- og sangskole, sier Sætnan som lover publikum en vakker sommeropplevelse i Elvran kapell. Ikke bare musikere og solister er lokale, Idar Kvaal og Asle Jomar Sætnan er med å sikre topp lydforhold. Lærer Britt Mosti følger barna fra 1.til 5.klasse sin opptreden. Vegard Bjerkan og Simon Albertsen utgjør to av musikerne i bandet denne gang.

 

–         Bjørn Marius Hegge har tatt med seg noen av sine medstudenter på Musikkonservatoriet for anledningen, og det er vi glade for, sier Jon Ola Sætnan. «Kjærlighetsvisa» fremført av Mali Moum er også noe å glede seg til. Sett av fredagen 14.juni fra klokken 19.00 til en sommeropplevelse i Elvran kapell, oppfordrer Lånke Menighetsråd. Vi minner om at tidspunkt i papirutgaven av avisen var feil. Konserten er fredag kveld den 14.

 

 

 

Les forrige sak:
FORTØYD: Politi og redningsmannskaper fant båten som utløste redningsaksjonen fortøyd i Stasjonsfjæra i Hommelvik.
Ungdommer på båttur utløste storaksjon

  Omlag en time senere ble aksjonen avblåst da det viste […]

Close