18 °C Stjørdal, NO
06/08/2020

En kortvarig smak av sommer

Først mot neste helg får vi ordentlige sommertemperaturer

Det er lekkert, men godt om plass i Molovika torsdag ettermiddag. Først mot neste helg blir det skikkelige sommertemperaturer i Stjørdals-regionen om vi skal tro på meteorologene. Det er lekkert, men godt om plass i Molovika torsdag ettermiddag. Først mot neste helg blir det skikkelige sommertemperaturer i Stjørdals-regionen om vi skal tro på meteorologene.

Det er sol, og det er tilnærmet skyfritt, men det er ikke helt syden-temperaturer. Likevel er det ingen tvil om at sol- og sommerhungrige værnesinger nyter den lille smaken av sommer som vi nå har fått.

Men det lønner seg å være rask til å nyte være. Rett nok ser det ut til at vi er kvitt regnværet for ei stund, men ikke før på onsdag i neste uke kan vi vente oss ordentlig sommervær igjen. I morgen, fredag, blir det imidlertid sol, men makstemperaturen stopper på 16 grader i følge yr.no. Til helga blir det lite sol, og temperaturene vil ligge på 13-14 grader. Sånn fortsetter det også i starten av neste uke, men fra og med onsdag kveld nærmer vi oss sommerlige temperaturer. Da blir det lettskyet, sol og i løpet av torsdagen skal vi endelig få se 20-tallet på gradestokken.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Tatt av politiet fire timer etter tyveri

Tre litauiske menn pågrepet og mistenkt for tyveri i Meråker

Close