20 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

En praktfull dag er i gang

Gratulerer med dagen alle sammen 🙂

Selbu Skolekorps sørger for herlig 17. mai-stemning fra tidlig på morgenen. Her er de på ett av sine faste 17. mai-stopp ved boligfeltet på Tømra. (Foto: Liv Elin Bårdsgård Hårstad) Selbu Skolekorps sørger for herlig 17. mai-stemning fra tidlig på morgenen. Her er de på ett av sine faste 17. mai-stopp ved boligfeltet på Tømra. (Foto: Liv Elin Bårdsgård Hårstad)

Små og store musikanter er allerede ute på veiene, sola skinner fra skyfri himmel, det er Norges bursdag. Kan det bli bedre. Selbu Skolekorps er ett av mange korps i vår region som allerede har spilt sine første marsjer for dagen og skapt herlig morgenstemning på en 17. mai som har en topp start. De har vært på farten siden 7.15 i dag og skal holde det gående i timesvis. Tusen takk til alle flotte korpsmusikanter og drillere og alle andre som sørger for at festdagen blir nettopp det.

Vi ønsker oss masse bilder fra 17. mai som vi kan publisere her på vår nettavis utover dagen. Send oss gjerne på e-post: tips@s-n.no eller til telefon 924 06 331 eller via vår Facebook-side.

Gratulerer med dagen til dere alle 🙂

Les forrige sak:
Send oss ditt 17. mai-blinkskudd

Vi ønsker oss masse bilder fra våre lesere :)

Close