6 °C Stjørdal, NO
07/04/2020

En verdig hjemkomst for Belle

Ingen mangel på menn for Belle Gunness.
SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Lørdag 19. og søndag 20. mars spilles «Alias belle Gunness» på Granby gård. En meget intim og spennende forestilling i et spennende lokale. Alle sanser må brukes og i enkelte scener er man svært tilstede i Belles verden.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Flott musikk, gode sangere og skuespillere og ikke minst en spennende scene med lys- og lydkulisser, drar oss inn i starten av Belles liv som imigrant i USA. Der blir vi, og følger henne på hennes veg i landet som kan oppfylle de fleste drømmer.

Mennene, barna og hennes tanker og utvikling får vi ta del i, og det er på et vis ingen overraskende historie. På en måte har vi hørt den tidligere, om andre eller kanskje har vi tenkt noen av tankene selv. Måten historien fortelles på er ny. Historien er godt sammensatt, musikken og sangene setter stemninger og endel av historien får vi i lydmontasjer som gir oss våre egne bilder.

Oppsetningen er et musikkteater, men også en blanding av radioteater og teater. Mange bilder danner seg og noen scener kan bli sterke i våre egne hoder. Lokalene utnyttes godt og det intime rommet gjør at av og til er vi i kjøkkenet til Belle, mens andre ganger har vi det store overblikket.

Forestillingen viser igjen at Selbu har både dyktige musikere, sangere og skuespillere. De tar Belle inn og gir oss alle en god mulighet til å tenke over hva som kan ha skjedd i hennes liv. «Alias Belle Gunness» er en sterk historie, men også en historie om drømmer, tilfeldigheter og ensomhet.

All honør til alle som er involvert i forestillingen og for de som har billett er det bare å glede seg!

En intim oppsetning der publikum er  gjester i Belles hjem.

 

Fakta

  • «Alias Belle Gunnes» settes opp på Granby gård i Selbu lørdag 19. og søndag 20. mars kl. 17.00 og kl. 20.00.
  • Forestillingen er et samarbeid mellom Granby gård og Selbu Kulturskole
  • Tekst og musikk: Anne Lorentzen
  • Bearbeidelse og regi: Marit Eline Selfjord
  • Produsent og musikalsk leder: Frode Fredriksen

Presten (Ole Morten Øwre Storhaug) besøker Belle (Randi Bjerge Skiöld).

Les forrige sak:
Bjørn Magne Lyngstad lytter til Nav-direktør Vegard Rydningen. Den nytilsatte Nav direktøren får informasjon av Åse Sandblost ved Nav Stjørdal.
Vi skal finne gode ­løsninger!

    Fylkesdirektør Vegard Rydningen i Nav-Nord-Trøndelag startet i sin direktørstilling […]

Close