16 °C Stjørdal, NO
31/05/2020

Endelig kan hun hjelpe kundene igjen

Frisørkundene ringer og ringer til Salong Mini

Kjersti Reinaas hos Salong Mini er en av mange frisører som er veldig glade for å være tilbake på jobb mandag.

Alt skal vaskes og desinfiseres, og telefonen ringer nesten uten stopp. Mandag var det tilbake til det nesten normale for Kjersti Reinaas ved Salong Mini og de andre frisørene.

Endelig. Det er ett av de aller mest brukte ordene hos både frisører og langhårede kvinner og menn mandag.

– Ja, endelig. Endelig kan vi ta imot kunder igjen, sier Kjersti Reinaas.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Hun svinser rundt med sprayflaska med desinfiserende middel, sprayer, prater med kunder og hører telefonen ringe.

– Vi åpnet for telefonbestilling på fredag. Siden har det vært sånn, sier Reinaas, smiler bredt og nikker mot den kimende telefonen. Men hun klager ikke. Absolutt ikke, for dette er endelig en glad dag for den daglige lederen ved Salong Mini i Kjøpmannsgata.

Sammen med Malin Langva har hun travle dager i vente, men det er helt som det skal være når de store festdagene i mai nærmer seg. Mai og desember

– Nå har vi iallfall fylt opp timene de første par ukene, og det høres ut som det blir fullt lenger fram i tid også. Heldigvis, sier Reinaas og hører igjen at telefonen ringer denne mandagsformiddagen.

Tiltakene som frisørsalongene er pålagt gjør det litt mer tidkrevende å være frisør, og det gjør at damene i Salong Mini belager seg på enda lengre arbeidsdager enn normalt.

– Rengjøring og alt det andre gjør at vi må holde på litt lengre hver dag, men det er fullt mulig å drive salongen på denne måten, sier Reinaas.

Etter seks uker med stengte dører er det utrolig kjærkomment at kundene igjen er på plass inne i frisørsalongen.

– Det har vært tøft, og vi er litt skuffet over den kompensasjonen vi fikk da de første tallene om dette ble kunngjort før helga, sier Reinaas.

– Men dere klarer å komme dere gjennom denne krisen?

– Vi håper det. Vi er iallfall glad for at vi har så mange trofaste kunder som nå vil komme tilbake til oss, sier Kjersti Reinaas.

 

Les forrige sak:
Håper å åpne Kimen 1. september

Lengter etter å fylle kulturhuset med liv og røre

Close