10 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Endrer kunstgress-planene i Hegra

|| ||

Her så de kort på den framlagte rapporten og hvilke konsekvenser dette har for kunstgressprosjektet på grusbanen ved Ungdomsskolen.

I en redegjørelse for medlemmene i Hegra IL skriver Rolf Einar Pedersen at møtet konkluderte med at det felles prosjektet på grusbanen må skrinlegges da det ikke er mulig å starte et omfattende byggeprosjekt på grusbanen. Begge styrene beklager sterkt den situasjonen som er oppstått, men av hensyn til framdrift og behovet for avklaring konkluderte møtet med at det riktige nå er å realisere kunstgressprosjektet på Hegra Stadion.

Begge styrene er opptatt av at samarbeidet mellom idrettslagene må fortsette slik at vi kan lage et best mulig tilbud for barn og unge.

Leder i Skjelstadmark IL og leder i Hegra IL skal før årsmøtet i HIL se på hvordan et samarbeid mellom de to lagene kan konkretiseres og formaliseres som en del av grunnlaget for bygging og drift av kunstgressbanen.

En realisering av kunstgressbane må nå skje på Hegra IL’s stadionanlegg og Hegra IL vil være utbygger og eier av kunstgressbanen (bygslet tomt).

Coop Storlien artikkelnivå

Kunstgresskomiteen/prosjektgruppen vil arbeide med å få fram et revidert kostnadsoverslag for realisering av prosjektet på stadion.

Årsmøtet i Hegra IL vil få denne saken til behandling på årsmøtet 5. mars og må da fatte en belsutning om gjennomførinmg av prosjektet. Målet er å levere Spillemiddelsøknaden innen fristen som er 15.08.2014 og få prosjektsøknaden godkjent tidlig høst 2014.

Les forrige sak:
||
Vil endre norske strømvaner

– Periodevis høybelastning i strømnettet kan sammenlignes med rush på veiene. […]

Close