9 °C Stjørdal, NO
28/10/2021

Spar Hegra uke 43
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Endringer på Aglo

Foto: Nils Larsen (www.aglovgs.no)

 

 I dag er de ansatte spredd rundt på en rekke bygninger. Fra om med skoleåret 2013-14 vil de aller fleste få kontorer i andre etasje i «Aglo-fjøset».

 

– I dag er det 22 rom i denne etasjen, og i utgangspunktet skal vi ha like mange kontorer. Det er flere store rom, og de aller fleste vil få en kontorplass her, sier driftssjef Nils Larsen til nettsiden.

 

Det er meningen at både lærerne og administrasjonen skal flytte fra dagens administrasjonsbygg til den eldste Aglo-bygningen.

Aglo-styret behandlet saken sist torsdag. Det er nå klart for investeringer med foreløpig ramme på 4 377 500 kroner.

 

– I første omgang skal dette dekke tømrerarbeid, nytt ventilasjonsanlegg samt en betydelig oppgradering av det elektriske anlegget, forteller Nils Larsen. Tømrerarbeidet og riving vil bli foretatt av Aglo-ansatte, mens det øvrige arbeidet blir utført av innleid mannskap.

 

I «fjøsets» første etasje vil inngangspartiet bli bygget om, og det er også planer om ny trapp samt heis til andre etasje.

Samtidig vil to nye klasserom stå klart når elevene tar løs på kommende skoleår.

 

Deretter skjer det ting med administrasjonsbygget. Førsteetasjen skal bygges om til garderobe og dusjanlegg for gymanlegget. Kontorene i andre etasje vil bli brukt som grupperom for elevene.

 

 Aglo-hytta i Rådalen vurderes også solgt.

 

Les forrige sak:
40 mill lyspærer i søpla

  -Jeg tror de færreste ville kastet de brukte lyspærene i […]

Close