7 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Engasjement på Tangmoen

En stor forsamling fra Tangmoen hadde møtt fram for å delta på Stjørdal kommunes informasjonsmøte om parsell C i den pågående vegsaken på Tangmoen. Beboerne engasjerte seg sterkt på møtet med klare meninger.

 

Beboerne er villige til å bruke tid for å finne en best mulig løsning. Parsell C oppleves ikke som det beste alternativ. Den skal da også være midlertidig. Men Geir Aspenes fra Stjørdal kommune vedgikk at det er vanskelig å si hvor midlertid løsningen skal være. Den er kostnadsberegnet til 30 – 35 mill. kroner.Coop Storlien artikkelnivå

 

– Hvorfor bruke så mye penger på en midlertidig løsning, spurte Åge Alver Nilsen.

Per Meland tok til orde for å presentere en alternativ løsning kalt Innherredsvegen Øst.

Jan Algar Selin viste bilder og skisserte alternative løsninger.

Harald Inge Johnsen fra Statens Vegvesen fortalte at avtalen om å få Ringvegen inn i E6 – utbyggingen ble skrevet i 2006. Innbyggerne var på ingen måte informert på denne tida: – Arbeidet med alternativ A starter om halvannen måned og blir åpnet i oktober. Da slippes trafikken inn i Innherredsvegen og ned Havnegata, sa han. Høringsfristen er fredag 8. april. Innspill må være skriftlige.

Les forrige sak:
ENKLERE BYGGESØKNAD: Malvik kommune inviterer nå privatpersoner til å søke om byggetillatelser elektronisk. Kursleder er Camilla D. Gressnes (Innfelt)
Byggsøk-kurs for private i Malvik

Malvik kommune er i vekst og det søkes om byggeløyver for […]

Close