3 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Enklere å handle hvitt

 

Nå skal det være enklere å kjøpe tjenester på lovlig og korrekt måte i hjemmet. Alt er samlet på www.handlehvitt.no

 

Mange har etterlyst enklere regelverk for å kunne handle hvitt i hjemmet. Ordningene finnes, men har nok vært vanskelige å finne, melder NHO.no

 

Et enklere regelverk for å kunne kjøpe tjenester på en lovlig og korrekt måte i hjemmet, har vært etterlyst av mange. På handlehvitt.no får man en steg-for-steg gjennomgang av hvordan du handler hvitt. Lønn til vaskehjelp, barnepass og annen hjelp i huset kan rapporteres til Skatteetaten med noen få tastetrykk, direkte fra nettstedet.

 

Leserne får også vite hvordan du betaler hvitt og skattefritt for småjobber. I tillegg finnes det en firmasjekk de kan benytte, slik at det blir lettere å velge seriøse leverandører.

 

Nettsiden er en del av kampanjen «Handle hvitt-det lønner seg å vite». Det er Samarbeid mot svart økonomi (NHO, LO, Unio, YS, KS og Skatteetaten) som står bak kampanjen. Kampanjen vil være synlig på nettsteder, i aviser, blader, plakater og busser i de store byene og på messer, samt aktiviteter som utdeling av hvite vaskebøtter. Her er budskapet at hvit vask er grei skuring, mens svart arbeid er bånn i bøtta.

Les forrige sak:
Satser stort på skiløyper

  - Klarer vi å nå målsettingen om å markedsføre og […]

Close