16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Enklere tilgang til leilighet!

Joar Winther hos Primahus Bolig sier prosjektet Storvika Terrasse har fått innvilget finansiering gjennom Husbanken. Det er lenge siden er så stort prosjekt har fått husbankens godkjennelse.

 

Joar Winther i Primahus Bolig forteller at leilighetsprosjektet Storvika Terrasse har fått godkjenning for lånetilsagn gjennom husbanken. Av 32 leiligheter i Storvika Terrasse er allerede 13 av 15 leiligheter solgt i første byggetrinn. I byggetrinn 2 oppføres det 17 leiligheter.

 

– To av boenhetene i byggetrinn 2 er også solgt, og med finansiering gjennom Husbanken, vil det nok åpne seg muligheter for flere salg. Det er lenge siden et så stort byggeprosjekt har blitt godkjent med husbankfinansiering i Stjørdal, sier Joar Winther.

 

Coop Storlien artikkelnivå

-Hvordan har interessen vært for Storvika Terrasse?
-På visning i byggetrinn 1 solgte vi 13 leiligheter på en salgsdag, så interessen er klart til stede for å sikre seg selveierleilighet ved Storvikaveien. Her tilbys hvitevarer inkludert og heis i byggene sikrer universelle løsninger også for rullestolbrukere. Leilighetene er sydvendte og utsikt mot sjøen og Langøra vil være fremtredende. Prosjektet har Parkering i P-kjeller forteller Winther.

 

En gunstig inngangsbillett
Husbanken har i prosjektet et tak på 80 prosent lånefinansiering. Husbanken tilbyr gunstige renter med 3,05 prosent fastrente over 10 år. Ved flytende rente i tilsvarende periode tilbyr husbanken rente ned i 2,08 prosent. Med fastrente over 20 år tilbys 3,25 prosent.

 

– Husbanken kan tilby åtte års avdragsfrihet også.  Det kan lønne seg å ta turen innom banken for en prat, sier Joar Winther som tror flere vil oppdage fordelene med et sentralt prosjekt som Storvika Terrasse bare i spaseravstand fra sentrum og med godt utbygd gang- og sykkelveinett. Trinn A-B C og D i Storvika Terrasse skal oppføres nord for Storvikaveien rett opp for småbåthavna. I følge Joar Winther hos Primahus Bolig kan interesserte kontakte megler Tove K. Kulseng i DNB Eiendom for videre informasjon om prosjektet.

 

 

Les forrige sak:
Malin Grendal har sommerjobb som «griserøkter» hos Norsvin. Testingsstasjonen på Skatval er base for leveranser av rånesæd til smågrisprodusenter i hele Midt-Norge. Pakkene med sæd leveres helst på butikker og bensinstasjoner for avhenting.
Malin og grisene

  En litt spesiell sommerjobb har Malin Grendal hatt gjennom fire […]

Close