8 °C Stjørdal, NO
23/09/2020

Equinor-sjef bytter ut Stjørdal med New York

Skal jobbe med vindkraft på østkysten av USA

Siri Espedal Kindemo har ledet Equinors drift i Midt- og Nord-Norge. Nå flytter hun til New York hvor hun skal jobbe med vindkraftutbygging. (Foto: Equinor)

Områdedirektør Siri Espedal Kindem i Equinor forlater sine kontorsteder i Stjørdal og Harstad. Neste stopp er New York.

-Jeg har hatt en fantastisk tid her i Midt- og Nord-Norge, og jeg forlater landsdelen i takknemlighet over alt jeg har fått oppleve og alle jeg har fått gleden av å bli kjent med. Naturen, lyset og folkene. Ingen som har opplevd en slik spennende tid i en slik spennende stilling forlater uberørt. Det gjør heller ikke jeg. Jeg tar med meg mange gode minner og ny kunnskap når jeg drar. Jeg har også fått venner som vil vare ved, det er jeg takknemlig for. Kortreiste ski- og fjellturer, mange sykkelturer, og ikke minst det å få følge Arctic Race på nært hold har vært utrolig kjekt, sier Siri Espedal Kindem, som nå tar fatt på nye store oppgaver i Equinor.

Kindem blir fra 1. februar direktør for offshore vindkraftutbygging i USA med kontorsted New York. Jobben blir å utvikle nye vindkraftanlegg til havs på østkysten av USA.

-Vi har mange spennende oppgaver jeg gjerne skulle jobbet videre med, men når dette tilbudet kom kunne jeg rett og slett ikke si nei. Det er jo også en anerkjennelse til jobben og kontorstedene våre i drift nord, at det man tar med seg herfra, er et godt grunnlag for å lede vår vindkraftsatsing i USA, uttaler Siri Espedal Kindem.

Kindem begynte i Equinor i 1990, og har hatt lederstillinger i ulike deler av selskapet, hun har også tidligere jobbet med fornybar energi.

Les forrige sak:
10 KRONER: Butikksjef Gunnar Wergeland hos Spar Hegra åpner dørene til 10-kronersmarkedet mandag 20. januar. Med nytt musikkanlegg i butikken skaper også butikken fin stemning blant de som er på handel.
10-kronersmarked hele uka

Mandag åpner Spar Hegra sitt populære billigtorg

Close