7 °C Stjørdal, NO
19/04/2019

Erik og Kriss til Uptown

Idag fredag ankommer Erik og Kriss til Uptown. Hoved artistene får oppvarming av populære Ian og Ryan denne kvelden, også lørdag spiller Ian og Ryan på Uptown. Martin Hallager ønsker velkommen til en ny musikalsk festhelg på Uptown.
Værnes begravelsesbyrå steindag april


Konserten starter presis klokka 24.00 denne fredagen, men i god tid før er trubadurene Ian og Ryan i gang på Uptown. Erik og Kriss er nok uansett høydepunktet denne kvelden der 18-år gamle musikkglade får tilgang til konserten. Martin Hallager hos Uptown lover slagere på rekke og rad denne kvelden ut i nattetimene. Erik og Kriss rager nemlig høyt på VG lista og har festet sin popularitet blant mange også Trøndere.

 

– De to var med i det store korslaget på TV. Nå kommer Erik og Kriss til Stjørdal og trøndelags beste livescene, sier Martin Hallager. Han venter en fin kombinasjon av unge og voksne på byen denne fredagen. Cognac-baren er forbeholdt de på 20 år, men ellers kan 18-åringene kose seg denne konsertkvelden i resten av lokalene.

 

Coop Storlien artikkelnivå

-Vi har en begrensning på 300 personer i lokalene, det betyr at det lønner seg å kjøpe billetter hos Kansas på forhånd. Har kan det garantert bli rift om billettene, sier Martin og lover publikum og gjester en topp smørbrødliste med live-artister i månedene og ukene som kommer. Du kan også forhåndsbestille bord på martin @uptown.no

 

– Uptown er i dag størst innen live-musikk i Trøndelag. Sjekk ut vår artistrekke fremover oppfordrer Martin Hallager på Uptown i Stjørdal.


Les forrige sak:
Frostabilen finner du i Selbu på fredager og Tydal på torsdager. Magnar Rolseth sørger for at kundene får kjøpt friske Frosta-grønnsaker.
Grønnsaker fra bil

I fjellkommunen Tydal, nærmere lokalisert i kommunesenteret Ås, treffer vi Magnar […]

Close