1 °C Stjørdal, NO
29/03/2020

Esso tilbyr chip-betaling

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

STJØRDAL: Stjørdal Veiservice – bedre kjent som Esso i Innherredsveien her på Stjørdal, har fornyet seg. Det har blitt lettere å benytte betalingskort utstyrt med chip når det skal “shoppes” neste gang hos Esso.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

 

Daglig leder Laila Hopmark hos Esso i Stjørdal roper ikke om revolusjon ved stasjonen, men sier Esso-stasjonens investering i betalingsautomater har gjort hverdagen langt enklere.

– Vi hadde tidligere ikke tilgang til chip-løsning på våre betalingsautomater. Dette er nå på plass ved kortpumper og i butikk, sier Laila Hopmark, og som forteller at hun møter en tilfreds kundegruppe om dagen. Stasjonen vest i Stjørdal sentrum måtte stenge en hel dag for å utføre installasjonen.

Esso har tidligere hatt problemer med “gamle” modeller av betalingsautomater. Nå glir altså alt så mye bedre, i følge Veslemøy Kvaal og Fredrikke Gorset, som begge er ansatt på stasjonen for å yte kundene best mulig service. Jentene hos Esso i Innherredsveien håper kundene vil sette pris på de nye betalingsautomatene, for dette vil korte ned på tidsbruken og gi mindre kø. Esso er blant de første betjente stasjoner i Stjørdal som nå tilbyr chip i sine betalingssystemer.

Les forrige sak:
Viktig forebyggende arbeid

Lys Opp-aksjonen med reflekskampanje og forebyggende trafikksikkerhetsarbeid fortsetter. Nylig fikk åttende […]

Close