8 °C Stjørdal, NO
21/04/2019

– Et fantastisk bygg

SE MANGE BILDER fra den offisielle åpningen av det nye Fides-bygget

Asbjørn Nilsen (t.v.) og Torstein Skulbørstad ble hedret for sin innsats. Asbjørn Nilsen (t.v.) og Torstein Skulbørstad ble hedret for sin innsats.
Værnes begravelsesbyrå steindag april

Stor glede og stolthet da Fides-bygget i Værnesgata i Stjørdal sentrum ble offisielt åpnet.

Tidligere daglig leder Asbjørn Nilsen og økonomisjef Torstein Skulbørstad var begge hedersgjester under den offisielle åpningen av det nye Fides-bygget i Stjørdal sentrum.

– Vi begynte å diskutere en modernisering av virksomheten med en samling i 2010. Det har vært en lang veg med mange utfordringer, men vi har fått et fantastisk resultat, sier Asbjørn Nilsen.

– Jeg var med i diskusjonene fra starten, og dagens bygg er mye bedre enn vi kunne håpe på. Dette skal aktørene være stolte av, slår Skulbørstad fast.

Geir Arne Tronseth ved kommunens eiendomsavdeling har hatt ansvaret med å gjennomføre prosjektet, som i tillegg til Fides også inneholder kommunens sentralkjøkken.

– Jeg har kost meg hele vegen i et fantastisk fellesskap. Vi har hatt et svært godt samarbeid med prosjektleder Jan Ove Furunes hos totalentreprenør Ruta som har benyttet mange lokale underleverandører.

Coop Storlien artikkelnivå

Det var en svært stolt daglig leder Roar Vikvang som kunne hilse forsamlingen velkommen til åpningen. Vikvang berømmer forgjengeren som Fides-sjef.

– Jeg kom til dekket bord. Her var det bare å kjøre på for å realisere bygget. Alle forberedelser var gjort, sier Roar Vikvang.

Les forrige sak:
Sjef for HV-12, oberst Håkon Warø er fornøyd med regjeringens beslutning.
Fornøyd med ja til amerikanerne

Vi skal fortsette å legge til rette for at unge marinesoldater kan få verdifull vintertrening

Close