12 °C Stjørdal, NO
15/08/2020

Et grendehus full av loppevarer

Hus- og loppekomiteen i Vassbygda grendehus ønsker velkommen til to dager med salg av masse loppevarer lørdag 13. og 14. oktober. Begge dagene åpner dørene klokka 12.00. Monika Andersen, Anne Berit Dullum og Per- Martin Mangen er klare for høstens loppesalg.

 

Vassbygda byr på ny asfaltert vei og masse loppevarer denne helga. Vakkert beliggende i nordhellinga over Liavatnet ligger grendehuset som i mange år var skolen i grenda. Her skal kjøkkenet oppgraderes og nå arrangerer huskomitéen et todagers loppemarked. Monika Andersen forteller om et stort og variert utvalg av loppevarer.

 

– Vi har av gavmilde givere fått inn lopper av mange slag. En fritidsbåt, Jøtul vedovner, utemøbler, sofa, bord, orgel med krakk, broderier, porselen og masse mer. Vi har priset varene lavt for alt skal ut, sier Monika Andersen, Anne Berit Dullum og Per-Martin Mangen. De tre har sammen med flere i loppekomiteen arbeidet godt for å tilby varene på langbord for ivrige kunder som også får kjøpt kaffe, saft og sveler i grendehuset disse to dagene. Litt antikk, bøker, dessertskåler i fleng og ting som hører julen til selges også.

 

– Legg turen på ny asfalt til Vassbygda og gjør et kupp disse to dagene, avslutter Per-Martin, Anne Berit og Monika som åpner dørene 12.00 begge dagene og stenger dørene på grendehuset klokka 18.00 lørdag og søndag.

 

 

Les forrige sak:
Nattlysing er et eksklusivt møte med bergkunsten. Helleristningene er lyssatt og fremstår med detaljer som er usynlige i dagslys. Foto: Thorbjørn Foss.
Nattlysning ved helleristningene

  Nattlysing er et eksklusivt møte med bergkunsten. Landskapet oppleves på […]

Close