17 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Etablerer Betonmast Trøndelag

| Fra omprofileringen i Team-Bygg i september, fra venstre: Bjørn Tore Brattebø, Geir Waagen, Frank Ronnie Snekvik.|

–  Ved å slå sammen selskapene får vi en sterkere organisasjon. Vi blir et mer attraktivt selskap både for byggherrer og for gamle og nye medarbeidere, sier Jørgen Evensen, konsernsjef i Betonmast AS.

Endringen blir organisatorisk gjeldende fra i dag, 16. desember, men den formelle sammenslåingen vil først gjennomføres 15. april 2014. Viseadministrerende direktør Peter Sandrup vil fra i dag være daglig leder både i Primahus Entreprenør og fortsette som daglig leder i Team-Bygg AS.

Betonmast-konsernet kjøpte de to trøndelagsselskapene Primahus Entreprenør og Team-Bygg høsten 2012, og selskapene tok i bruk Betonmast-logoen i september i år.

Med Primahus’ 100 medarbeidere og Team-Byggs 60 medarbeidere, blir Betonmast Trøndelag et betydelig entreprenørselskap i regionen.

Både ledelse og tillitsvalgte i Team-Bygg og Primahus Entreprenør har deltatt i drøftinger i forbindelse med sammenslåingen, og konsernledelsen har møtt forståelse for behovet for endringer. De til sammen 160 ansatte ble informert på et allmøte i ettermiddag. 

Hellsenteret uke 25 mobil

Jakter på ny daglig leder

Primahus Entreprenør ble etablert i 1991 og vil i 2013 få en omsetning på 220 mnok. Team-Bygg ble etablert i 1987, og vil få en omsetning på 230 millioner kroner i 2013. Nå har konsernledelsen startet jakten på den rette til å lede den nye utfordreren i Trøndelag.

Fram til daglig leder er på plass vil Peter Sandrup fungere i stillingen. Sandrup er viseadministrerende direktør i Betonmast-konsernet og har ledet Team-Bygg siden i sommer. Gabriel Bjørseth, som hittil har ledet Primahus Entreprenør, ønsket ikke å ta fatt på lederjobben i Betonmast Trøndelag, men tar en sentral rolle innen salg og marked i det nye selskapet.

Les forrige sak:
|
Ser julepynten din slik ut ?

Når esker med julepynt skal fram fra kjellerboder, loftsrom og klesskap, […]

Close