6 °C Stjørdal, NO
21/04/2021

Header-Bingo-uten dato
SparHegra uke 16

Etablerer elitelag

Målet er å utvikle løpere som har ambisjoner om å nå toppen

Nå får Meråker sitt eget elitelag i skiskyting. Foto: Privat Nå får Meråker sitt eget elitelag i skiskyting. Foto: Privat

Team Meråker Skiskyting Elite er et nyoppstartet team som skal samle og utvikle hardtsatsende skiskyttere som har avsluttet videregående skole, og skal konkurrere i K/M 20-22 år eller senior kommende sesong.

Målet til teamet er å utvikle løpere som både har ambisjoner om å nå toppen nasjonalt, og de som sikter mot å representere Norge internasjonalt.

– Det er enklere å nå dette målet når vi alle drar i samme retning. Derfor kreves det at du bidrar aktivt inn i laget med gode holdninger, erfaringsutveksling og godt humør slik at laget blir en dedikert og positiv treningsgruppe, skriver Frode Estil, daglig leder for Team Meråker, i en pressemelding.

Hovedtrener i teamet er Torkel Moeng Sende. I tillegg vil Tora Berger være tilknyttet teamet. Søknadsfrist er satt til 15. april, og planen er at satsingen skal starte opp fra mai. Alle som deltar i teamet får blant annet to til tre ukentlige skiskytterspesifikke økter, mellom 25 og 30 samlingsdager fordelt på seks samlinger, seks årlige utholdenhetstester på fysisk testlab og treningsoppfølging med personlig trener.

Les forrige sak:
Kommuneoverlege Leif Vonen.
Fire smittede i Stjørdal, hos én av dem kjenner kommunen ikke til smittekilden

Berører flere bedrifter, barnehager og skoler i kommunen.

Close