4 °C Stjørdal, NO
16/02/2019

Etablerer nytt kontor i Stjørdal

|| Anja Vevle blir daglig leder og Marius Løften blir faglig leder i Forsikringssenteret Stjørdal. I løpet av februar åpner de sine kontorer i andreetasjen i Kjøpmannsgata 29.||

Forsikringsselskapet Frende ble etablert i 2007, og har vært en utfordrer i det norske markedet. Nå etablerer de seg med kontor i Stjørdal, og har store planer om å bli godt synlige i Midt-Norge.

– Frende har en markedsandel på 3,5 prosent i Norge. Dit er det langt i Trøndelag, men vi har et mål om å drive et kontor med sunn økonomi og skape flere arbeidsplasser, sier Marius Løften.

Han er faglig leder i kontoret som snart åpner dørene i andre og tredje etasje i Kjøpmannsgata 29. Løften har erfaring fra forsikringsbransjen siden 2007, og har vært med på å bygge opp lokale kontor for Storebrand i Trondheim, Bodø og Tromsø. Med seg på laget i Stjørdal har han blant andre svigermor Anja Vevle. Hun har lang erfaring fra drift av Black Design og kommer nå fra jobb som selger ved Fagmøbler i Stjørdal.

– Dette blir en helt ny bransje for meg, men det blir veldig spennende og vi gleder oss veldig til å komme i gang, sier Vevle.

Sparebanker i ryggen

Frende Forsikring eies av 15 sparebanker, og har sitt hovedmarked på Vestlandet. Hovedkontoret til Frende er i Bergen, og kontoret i Stjørdal blir det første av en viss størrelse i Trøndelag. Det gjør at de har et stort marked å gå løs på.

– Salgsområdet vårt blir Trøndelag, men også Nordland og Møre og Romsdal, sier Løften, som har jobbet med Frende i over ett år. Det gjør at han kjenner selskapet og produktene godt, og han skryter, ikke uventet, av det han nå skal selge.

– Det aller beste er at selskapet eies av 15 store sparebanker, som har forstått hvordan man skal lykkes i dette markedet. Selskapet er bygd opp for stein for stein, og har god økonomi i hele porteføljen. Dette gjør at vi klarer å holde de samme lave prisene over tid, og ikke bare selge inn forsikringer til en lav pris før de økes i det andre og tredje året som kunde. God pris og god kvalitet på skadeoppgjørene er det viktigste for oss, sier Løften.

Søker flere ansatte

I løpet av februar åpnes dørene til Frende Forsikring i etasjene over «Story» i Kjøpmannsgata. Da har designeren Vevle gjort ferdig forsikringsbransjenes «fresheste» kontor, som hun omtaler dem. Sammen med svigersønn og faglig leder Marius Løften og tre andre ansatte, flytter de inn. De satser ikke på drop-in, men de satser på å være synlige og hørbare uansett.

– Vi kommer til å jobbe oppsøkende via telefon og oppsøkende virksomhet rettet mot bedrifter, sier Anja Vevle som altså er den daglige lederen i selskapet. Med på laget ønsker hun seg stadig flere.

– Vi trenger flere folk. Da søker vi nødvendigvis ikke mennesker med bakgrunn fra forsikringsbransjen, men mennesker som har lyst og energi til å være med på dette, sier Vevle og Løften.

 

Les forrige sak:
||
Hubro i dalføret i 4000 år

  Mange har nok hørt om eller blitt fortalt historier om […]

Close