9 °C Stjørdal, NO
25/05/2019

Ett-åring gjør seg klar til feiring

God respons for ferske Fagmøbler

Fagmøbler i Stjørdal markerer ett år med å åpne en tilbudsavdeling. Blant selgere er Linn Glemmestad Larsen, Levent Ersoy og Josefine Gjerde Moe. Fagmøbler i Stjørdal markerer ett år med å åpne en tilbudsavdeling. Blant selgere er Linn Glemmestad Larsen, Levent Ersoy og Josefine Gjerde Moe.

Fagmøbler flyttet inn etter Mega i Gågata og feirer nå sitt første driftsår. Dette markeres med flere tilbudspriser og nye produkter i butikken.

Ansatte hos Fagmøbler på Stjørdal har opplevd god respons fra kundene. Tilbakemeldingene er jevnt gode på både utvalg og kvalitet, ifølge selgerne Josefine, Linn og Levent hos Fagmøbler. Nå viser kalenderen at det er ett år siden oppstarten i Kjøpmannsgata. Dette markeres og feires med en egen lavpris tilbudsavdeling, ballonger og noe å spise og drikke dagene 11—13. oktober.

Norske kvalitetsmøbler

– Det er fint å få gode tilbakemeldinger fra kundene. Vi har funnet oss godt til rette i handelsgata her i Stjørdal, sier daglig leder Vidar Tjernsbekk hos Fagmøbler. Jubilantene har i stor grad satset på norske kvalitetsmøbler. Blant merkene er Stordal, Sitwell, Holten, Negård, Kleppe og Aannø. Fra danske møbelleverandører har butikken Troels og Hjort Knudsen.

Selgere hos Fagmøbler som nå markerer ett år med møbler og interiør er Josefine Gjerde Moe, Levent Ersoy og Linn Glemmestad Larsen.
Selgere hos Fagmøbler som nå markerer ett år med møbler og interiør er Josefine Gjerde Moe, Levent Ersoy og Linn Glemmestad Larsen.

– Hva etterspør kundene som skal innrede leilighet, hus og hytte?

– Stilvalgene varierer og vi har derfor mye å velge i. Det er lagt vekt på godt rom mellom sittegrupper, stoler og sofaer hos oss. Vi skal også ta hensyn til kunder som bruker rullestol. Vi opplever flere som vil totalinnrede stue og hytte. Da tilbyr vi veiledning og hjelp. Spesialvarer kan bestilles via kataloger, sier Linn Glemmestad Larsen og Josefine Gjerde Moe.

Jubilerer med tilbudsavdeling

De ansatte hos Fagmøbler er nå på lagerjakt etter gode objekter til tilbudsavdelingen. Denne åpnes til jubileet i uke 41. Torsdag, fredag og lørdag skjer markeringene av ett år i Gata.

Coop Storlien artikkelnivå

– Vi anbefaler besøkende å ta turen innom for å gjøre seg kjent med produktutvalget. Trender innen interiør endres stadig. Vi har også et utvalg av småmøbler, dekor, puter, pledd, lys og lamper, sier Josefine Gjerde Moe. I butikken har selgerne Levent Ersoy og Linn Glemmestad Larsen mye nytt innen interiør, senger og møbler når ett år skal feires.

Les forrige sak:
STAS MED CUP: Det er alltid stas med cup, synes de tre lagvenninnene Emilie Lufall Sørvik (fra venstre), Stine Vassbotn Wirum og Yewon Kim Andersen.
På flatseng i hjemmecup

Klare for rekordstor Stjørdalscup

Close