7 °C Stjørdal, NO
25/09/2020

Ett førerkort røk og 17 fikk bot

To menn berget førerkortet med minst mulig margin

Politiet tok oppstilling og målte hastigheten til trafikken oppover Gevingåsen fra Hell. (Foto: Utrykningspolitiet) Politiet tok oppstilling og målte hastigheten til trafikken oppover Gevingåsen fra Hell. (Foto: Utrykningspolitiet)

Utrykningspolitiet og lokalt politi var ute på fartskontroll sent onsdag kveld. De tok oppstilling på gamle E6 på stjørdalssiden av Gevingåsen og kontrollen foregikk fra klokka 21 til 01 natt til torsdag.

– Det ble skrevet 17 forenklede forelegg for hastighet og ett førerkort ble beslaglagt av samme årsak. De høyeste hastighetene under kontrollen var en mann som kjørte i 86 km/t som førte til førerkortbeslag, og to menn som berget førerkortet med 1 km/t i margin ettersom disse ble målt til 85km/t, forteller politibetjent Jan Olav Norberg.

Han omtaler resultatet som nedslående på en strekning hvor det var uvanlig mye trafikk denne onsdagskvelden.

– Det er nedslående resultater for kvelden, men usikkert om dette er representativt for strekningen da E6 ble stengt cirka klokken 22.15 og all trafikk ble omdirigert over til gamle E6. Det ble dermed mer trafikk enn vanlig på denne strekningen, sier Norberg.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Tatt med store mengder morfin

Dømt til fengsel i tre år

Close