20 °C Stjørdal, NO
11/08/2020

Ett nytt tilfelle av koronasmitte

Det åttende bekreftede tilfellet i Stjørdal

Korona-testingen i Stjørdal foregår i luftveispoliklinikken eller i sikkerhetsvogna som er utplassert ved legevakta i Stjørdal sentrum.

En person har fått påvist koronasmitte i Stjørdal. Det kommer fram av den daglige statusoppdateringen fra Stjørdal kommune.

– Det dreier seg om en mann. Nærkontakter av mannen er kartlagt og bedt om å gå i karantene. Det er det jeg kan si om dette akkurat nå, sier kommunikasjonsleder i Stjørdal kommune, Tove Nervik.

Mannen er den åttende som får påvist koronasmitte i Stjørdal. Alle de sju som har fått dette bekreftet tidligere er friskmeldte. Totalt er 704 personer testet for mulig smitte i Stjørdal.

Fra Malvik rapporterer rådgiver Rolf Martin Krey at det ikke er avdekket nye smittetilfeller der. De siste prøveresultatene er fra tester tatt tirsdag. Da ble 18 personer testet og samtlige var negative, melder Krey. Totalt har Malvik kommune testet 444 personer for koronavirus. I tillegg er flere malvikinger testet i Trondheim kommune.

Les forrige sak:
HELTENE PÅ FESTNINGEN: Mandag 18. mai blir Forsyningsmarsjen som starter på Hegra festning arrangert. Det er 80 år siden soldatene på Hegra festning var helt avhengige av den hemmelige tjenesten fra Hoset på Ytteråsen. Bildet hentet fra festningsmuseet, og viser de første soldatene som major Holtermann organiserer vakttjenesten til på Ingstadkleiven fort. Holtermann står fremst med ryggen til vendt mot soldatene.
Nå kan du gå i heltenes fotspor

Mandag 18. mai arrangeres Forsyningsmarsjen med start på Hegra festning

Close