-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

Etter en knalltøff start går det nå mot rekordår for salongen

Det går mot omsetningsrekord for salongen

Brit Sjømo og undertøysalongen flyttet inn i nye lokaler i Kirkevegen 4. mars. De opplevde noen tøffe måneder i vår, men nå ligger det an til å bli et rekordår. Brit Sjømo og undertøysalongen flyttet inn i nye lokaler i Kirkevegen 4. mars. De opplevde noen tøffe måneder i vår, men nå ligger det an til å bli et rekordår.

Etter en knalltøff start går Brits undertøysalong så det suser, åtte måneder etter at salongen flyttet inn i nye lokaler i Kirkevegen. Nå går det mot et rekordår for butikkeier Brit Sjømo.

4. mars, like før landet stengte ned på grunn av korona-utbruddet, flyttet Brits undertøysalong inn i nye, egeneide lokaler i Kirkevegen. Etter en tøff start har det snudd helt for Brit Sjømo, som har drevet undertøysalongen i drøyt 25 år.

– Det er klart at jeg fikk en kjempetøff start med korona de første tre månedene. Alt ble jo stengt ned og på det minste hadde jeg åpent tre timer om dagen. Jeg opplevde at omsetningen gikk drastisk ned i denne perioden, sier Sjømo.

En million i juni

Men etter tre krevende korona-måneder begynte det fra juni å ta seg opp for undertøysalongen. Norgesferie og det fine været gjorde at kundene strømmet til butikken for å handle bikinier og undertøy. Butikken solgte for over en million kroner i juni, og tok igjen det tapte. Etter en reportasje i magasinet Hjemmet har det kommet kunder fra hele landet. Nå er hun på veg mot det beste året noensinne.

– Jeg ble reddet av finværet

– Folk bruker pengene sine hjemme nå for tiden. I sommer tok det seg kraftig opp, og du kan si jeg ble reddet av finværet. Høsten har også gått over all forventning. Jeg har ikke regnet på det i prosent, men jeg ligger bedre an enn fjoråret i omsetning, som er det beste året jeg har hatt. Fortsetter det slik blir det et rekordår, sier hun.

Skal pusse opp 2. etasje

I fjor hadde Brits undertøysalong en omsetning på 5,6 millioner kroner. Nå ligger salongen altså an til å slå dette.

– All økning er uansett bra dette året. Jeg tror ikke det er så mange som kan si at de har økt omsetningen i 2020 på grunn av korona. Så jeg må jo si meg kjempefornøyd med dette, sier Sjømo, som ikke har nettbutikk, men en Facebook-side som folk fra andre steder kan bestille fra.

Selv om den nye butikken er noe mindre enn den gamle, stortrives hun i de nye lokalene. Neste år har hun planer om å pusse opp 2. etasje i bygget og flytte hjemmet sitt dit.

– Jeg har kun hatt én fridag siden 13. februar

– Jeg har kun hatt én fridag siden 13. februar og tilbringer såpass mye i butikken at det hadde passet helt perfekt å flytte inn i samme bygget, forteller Sjømo, som snart skal forberede seg på en hektisk julehandel.

– Det kan være greit å være ute i god tid, slik at alle ikke er i butikken på samme tid, avslutter hun.

Les forrige sak:
Et rådyr hadde forvillet seg inn i Helltunellen i dag tidlig. Tunellen ble stengt i påvente av at rådyret kom seg ut.Ill.foto: Svein Wik.
To rådyr påkjørt fredag morgen

- Ble drept momentant

Close