-7 °C Stjørdal, NO
05/12/2021

Etter nesten to års koronapause: – Endelig er vi i gang

Denne gjengen i «Trygg i Trafikken» arrangerer Trafikkveld hos Kristoffersen Bil på tirsdag. Fra venstre: Johan Kristoffersen, Annette Tollefsen Jensen og Tore Skjervold. Denne gjengen i «Trygg i Trafikken» arrangerer Trafikkveld hos Kristoffersen Bil på tirsdag. Fra venstre: Johan Kristoffersen, Annette Tollefsen Jensen og Tore Skjervold.

Trafikkveld hos Kristoffersen Bil er endelig i gang igjen etter nesten to års koronapause. Tirsdag kommer Nye Veier AS for å orientere om utbyggingen av E6 fra Trondheim til Åsen.

– Endelig er vi i gang med Trafikkveld igjen, sier Johan Kristoffersen, Tore Skjervold og Annette Tollefsen Jensen i trafikksikkerhetsgruppen «Trygg i Trafikken».

Trafikkveldene hos Kristoffersen Bil arrangeres vanligvis fire ganger i året, og tar opp ulike temaer knyttet til trafikksikkerhet.

Koronapandemien satte en stopper for Trafikkveldene i nesten to år, men nå er gjengen i «Trygg i Trafikken» endelig i gang igjen.

Førstkommende tirsdag klokken 18.00 kommer representanter fra Nye Veier AS til Kristoffersen Bil for å orientere om veiutbyggingen på E6 fra Trondheim til Åsen.

– Tre representanter fra Nye Veier AS kommer for å snakke om veiprosjektene nord og sør for Stjørdal.  Dette er et tema som mange er opptatt av, og nå får folk mulighet til å stille spørsmål knyttet til dette. Arrangementet er åpent for alle, sier Tore Skjervold.

Refleksaksjoner

«Trygg i Trafikken» jobber aktivt med trafikksikkerhet, og arrangerer også refleksaksjoner på Lånkebanen. I høst har gruppa besøkt flere barneskoler i kommunen, og delt ut reflekser til alle tredjeklassinger i Stjørdal.

Under tirsdagens Trafikkveld blir det også kaffe, kaker og loddsalg, og penger som blir til overs skal brukes på nettopp refleksaksjonen.

– Pengene går altså tilbake til den jobben som gjøres når det gjelder trafikksikkerhet. På grunn av koronaen måtte vi dessverre avlyse refleksaksjon på Lånkebanen i år, men vi satser på å arrangere neste år, sier Anette Tollefsen Jensen.

Les forrige sak:
GLEDER SEG TIL ET ÅPENT MARKED: - Vi gleder oss til å ha åpent hus og det sosiale er viktig for meg. Å starte tidlig med produksjon av julevarer, er noe av det triveligste deltaker Andreas Vigen vet med å være på dagtilbudet.
Juleentusiaster åpner dørene

Close