-4 °C Stjørdal, NO
29/11/2020

– Etter ønske fra de etterlatte blir albumet nå gjort tilgjengelig

Nå kan du strømme Kjersti Vist Heides album Måne i advent

Terje Craig har hatt ansvaret for å gjøre albumet Måne i advent tilgjengelig digitalt. Terje Craig har hatt ansvaret for å gjøre albumet Måne i advent tilgjengelig digitalt.

– Etter ønske fra de etterlatte, fra publikum og fra bidragsyterne, ble albumet nå gjort tilgjengelig på digitale plattformer.

Måne i advent blir nå gjort tilgjengelig på digitale medier, etter at det tidligere har vært mulig å lytte til musikken på CD-plater.

– I 2009 ble albumet Måne i advent gitt ut på CD. Albumet ble realisert etter en idé av den Stjørdals-baserte musikeren Kjersti Vist Heide (1969-2013). Hun hadde et sterkt vennskap med dikteren Ivar Haugens (1924-2009), og hun fikk tonesatt mange av Haugens flotte dikt om advents- og juletiden, forteller Terje Craig, i Craigtones Music Production.

Albumcover av Måne i advent
Albumcover av Måne i advent
Spilt inn i Lånke og Selbu

I tillegg til hennes egne komposisjoner bidro også Odd Halvor Moen, Åshild Mundal, Andreas Nergård og Jon Uthus med på det musikalske.

– Albumet ble innspilt i Lånke Kirke og i studio i Selbu med John Oddstein Aune som teknisk ansvarlig. Koret Dameavdelingen som den gang ble ledet av Kjersti Vist Heide var også sterkt delaktig på flere av sangene. Også barnekoret Soul Children bidro på to sanger, forteller Craig.

– Etter ønske

Nå gjøres innspillingen tilgjengelig på Spotify, Tidal og alle andre strømmetjenester.

– Etter ønske fra de etterlatte, fra publikum og fra bidragsyterne, ble albumet nå gjort tilgjengelig på digitale plattformer fra 13. november, sier Terje Craig.

Les forrige sak:
Rykket ut til sotbrann

Brannvesen har satt i gang arbeid på stedet

Close