-1 °C Stjørdal, NO
18/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Endelig kan Steinar vise frem gliset sitt

– Vi har helt nytt repertoar siden sist, sier arrangørene

Steinar Thyholdts selvbygde Lamborghini Aventador blir trolig den største attraksjonen under motorshowet. Foto: Anette Fossmo Steinar Thyholdts selvbygde Lamborghini Aventador blir trolig den største attraksjonen under motorshowet. Foto: Anette Fossmo

Arrangørene har utsatt og utsatt, men til helgen er det endelig klart for Stjørdal motorshow.

De måtte utsette tre ganger, to ganger i 2020 og én gang i 2021.

– Ettersom vi ikke har fått koronastøtte er det viktig for oss å få gjennomført motorshowet. Vi betaler fra egen lomme, og selv om det ikke er noen voldsom butikk håper vi på et plussresultat etter helgen, sier Ketil Rabben og Kenneth Hansen, lederne av Stjørdal Motorshow.

Utstillingen i Stjørdalshallen er åpen fra klokken 10 til 18 både lørdag og søndag. For å unngå for mye køståing har de ordnet med seks salgspunkter ved to hovedinngangsdørene.

– Vi kan ha inn mellom 800 og 900 personer i hallen samtidig. Det var omtrent det samme antallet vi hadde i 2019. Vi skal ha telling for å regulere besøket, og i tillegg har vi vakter og sanitær til stede i hallen hele tiden. Det skal være trygt å komme på motorshowet, sier de.

Stjørdal Motorshow er endelig tilbake igjen kommende helg. Foto: Privat
Stjørdal Motorshow er endelig tilbake igjen kommende helg. Foto: Privat
4800 kvadratmeter

Arrangørene tar i bruk Ole Vig videregående skole og hele Stjørdalshallen inkludert andreetasje for å få plass til alle utstillerne.

– Vi har helt nytt repertoar siden 2019. Vi har utvidet med stor MC-utstilling i andreetasje, og i år kommer det også utstillere som tilbyr snøscooter og ATV. Det er viktig at dette blir et skikkelig motorshow for våre utstillere og publikum, sier Rabben og Hansen.

Totalt tas 4800 kvadratmeter i bruk for å få plass til alle.

– Vi fyller bokstavelig talt opp til takrenna, og det er helt fullt. Vi har venteliste, og skal forsøke å få plass til så mange som mulig de siste dagene. Samtidig er vi opptatt av å ha så god plass som mulig mellom bilene for å redusere smitterisikoen, sier de.

Avduking

Steinar Thyholdts selvbygde Lamborghini Aventador blir trolig den største attraksjonen under motorshowet.

– Bilen skal avdukes på motorshowet lørdag klokken 12 av ordfører Ivar Vigdenes. Steinar har brukt 5000 timer og syv år for å få bilen ferdig, forteller Rabben og Hansen.

Geir Schau fra Radio Norge er konferansier, og til stede kommer også blogger Joakim Ottersen.

– Han er en bilblogger med egen Youtube-kanal med 10.000 betalende abonnenter. Hver gang streamer live er det 30.000 personer som titter på. Han blir til stede hele helgen, sier duoen bak motorshowet.

Les forrige sak:
Sikret ikke lasten godt nok. Flere fikk kjøreforbud etter kontroll

Statens vegvesen hadde kontroll i Malvik

Close