19 °C Stjørdal, NO
21/07/2019

Etterlyser «kirkebenk» langs veien

– Ingen stor sak, men en viktig sak for de det gjelder

Leder i eldrerådet, Jon-Anders Myrvang, og resten av rådet er bekymret for tilbudet til de hørselshemmede. Leder i eldrerådet, Jon-Anders Myrvang, og resten av rådet er bekymret for tilbudet til de hørselshemmede.

Eldrerådsleder Jon-Anders Myrvang er litt frustrert over at det tar litt for lang tid å få på plass en enkel sittebenk i Kirkevegen mellom sentrum og Værnes kirke.

– Du kan godt si at dette ikke er en stor sak, men for de det gjelder er det en viktig sak, sier Jon-Anders Myrvang. Han snakker om en hvilebenk som plasseres ut på strekningen mellom Stjørdal sentrum og Værnes kirke.

– Det er tussig å gå hele den veien for eldre mennesker som ikke har annen transport. Da er det godt å ta en pause underveis, sier Myrvang.

Han har fått flere henvendelser om dette fra både eldreorganisasjoner og enkeltpersoner, og håper kommunen klarer å få dette på plass før vinteren kommer.

– En foreløpig enkel løsning kan være å plassere benken på kommunal grunn ved trafokiosken like øst for avkjørselen til det gamle U-bygget på Værnes. Det blir fint når denne veien etterhvert blir gang- og sykkelvei, men det blir ikke kortere av den grunn, sier Jon-Anders Myrvang.

Les forrige sak:
(Illustrasjonsfoto)
Kjørte i 129 km/t i nesten fire kilometer

Stjørdaling tatt for fortkjøring på E6

Close