11 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Europeisk ungdomsuke på Stjørdal

 

Onsdag 11. mai klokka 1145 åpner Europeisk ungdomsuke i Stjørdal.

Det hele vil skje i arealet foran kantina på Ole Vig vg skole. Bak Europeisk ungdomsuke står Aktiv Ungdom som er et underorgan av Barne- ungdoms- og familiedirektoratet. Aktiv ungdom gir penger til mange ulike ungdomsprosjekter. Hovedområdene er ungdomsinitiativ, gruppeutveksling og til å jobbe som volontør i et annet land.

 

-Her i Stjørdal har vi hatt en rekke prosjekt som er blitt finansiert gjennom Aktiv ungdom. Akkurat nå arrangerer Sound of Media UB filmworkshop for ungdom i 8. klasse hver torsdag. Til det har de fått ca 70 000 kroner fra Aktiv ungdom. Fra Stjørdal har en også hatt gruppeutvekslinger til blant annet Italia og Martinique. Flere har også jobbet i andre land som volontører, forteller Leif Ødegaard. Han er lokaltkontakt for Aktiv ungdom.

 

Europeisk ungdomsuke ble sist arrangert i november 2009.

-Stjørdal har rykte på seg for å arrangere kanskje de beste ungdomsukene i Norge, og det tar vi sikte på å få til i år også. Det vil bli utstilling, servering av snacks og drikke, konkurranse og underholdning.

 

Teknisk arrangør av ungdomsuken er Sound of Media UB

Les forrige sak:
Bildetekst: Jan Sakshaug og Jo Kristiansen hos Sakshaug sport viser her frem premiene som trekkes blant de som har deltatt på min. 5 av stevnene. Bak ser vi lavvoen som trekkes blant juniorskytterne.
Jaktfeltkarusellen i gang

Jaktfeltkarusellen 2011 er nå i gang og det første stevnet på […]

Close