9 °C Stjørdal, NO
27/05/2020

Spar Hegra uke 22
Klar ferdigbetong unicon

Europris har åpnet nybutikken

Håper å selge for 16 millioner i året

Ordfører Kari Anita Furunes fikk æren av å åpne ny butikk nummer to på ei uke da hun klippet snora til Europris. Butikksjef Ellen Marie Askim (i midten) og hennes ansatte var glade for å ønske velkommen. Ordfører Kari Anita Furunes fikk æren av å åpne ny butikk nummer to på ei uke da hun klippet snora til Europris. Butikksjef Ellen Marie Askim (i midten) og hennes ansatte var glade for å ønske velkommen.

Europris-butikk nummer 263 i rekken ble åpnet torsdag morgen i Meråker.

– Endelig! Det er så godt å kunne åpne dørene og ønske kundene velkommen inn, sier butikksjef Ellen Marie Askim ved Europris Meråker.

En god del meråkerbygger var på plass allerede til klokka 9 torsdag morgen da Askim ønsket velkommen, og Meråker-ordfører Kari Anita Furunes kunne klippe over butikksnor nummer to på ei uke.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

– Vi kan godt fortsette med å åpne en butikk i uka, sier ordfører Furunes, som nok en gang understreker optimismen og viljen som finnes i bygda for tiden.

Den optimismen deler butikksjef Askim med inngangsparti omtrent vegg-i-vegg med den en uke gamle Rema-butikken.

– Det har vært godt besøkt på Rema den første uken, og vi håper at mange også kommer hit etterhvert. Vi forventer egentlig ganske så bra trykk allerede til helga, sier Askim. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Salgs- og driftsdirektør Øyvind Haakerud i Europris og butikksjef Ellen Marie Askim har stor tro på den nye butikken. Målsettingen er å selge varer for minst 16 millioner i året.
Salgs- og driftsdirektør Øyvind Haakerud i Europris og butikksjef Ellen Marie Askim har stor tro på den nye butikken. Målsettingen er å selge varer for minst 16 millioner i året.

Til stede under snorklippingen var også salgs- og driftsdirektør i Europris, Øyvind Haakerud. Han kunne fornøyd registrere at det har blitt en flott butikk og at ganske mange nysgjerrige og handlelystne kunder var på plass.

Europris har blitt 27 år gammel, Meråker-butikken er nummer 263 i rekken og flere blir det.

– Vi har pleid å åpne åtte-ti nye butikker hvert år. I år ligger vi vel an til seks, sier Haakerud, som omtaler beliggenheten og butikken i Meråker som perfekt.

– Egen inngang, god parkeringsplass og på grunnplan; det er det vi ønsker oss, sier Haakerud. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Selvsagt var det kaffe og kaker å få i den nye butikken. Jorunn Elise Johnsen Kværnmo (nærmest) og Ruth Aasvold sto for trakteringen.
Selvsagt var det kaffe og kaker å få i den nye butikken. Jorunn Elise Johnsen Kværnmo (nærmest) og Ruth Aasvold sto for trakteringen.

Meråker med sine 2.500 innbyggere er ikke minste sted med Europris-butikk, men blant de minste.

– Vi har butikker på mindre steder også, men det som er en tilleggsdimensjon her er jo hyttemarkedet. Vi har sett at det går an å drive god butikk på denne type steder, og det har vi tro på her også. Dessuten har ikke Meråker dette varesortimentet fra før, sier Haakerud.

– Hvor stor omsetning må det være her for at dere skal være fornøyde?

– Jeg mener at grunnbudsjettet for denne butikken er lagt på 16 millioner det første året. Så håper vi at vi kan komme opp i rundt 20 millioner etterhvert. Da vil det være en grei butikk for oss, sier Haakerud.

Les forrige sak:
Han er en av de store i norsk country. 14. august spiller Ottar "Big Hand" Johansen i Kimen.
«Big Hand» kommer til byfesten

En av de største norske countrystjernene spiller i Kimen

Close