10 °C Stjørdal, NO
11/07/2020

Even (15) og Vilde (21) synger for Idol-finale

I kveld kan du se dem på TV2

Even Haarstad (t.h.) i ilden foran Idol-dommerne og med kompis Henrik Løvø Aune på keyboard. (Foto: Endre Forbord/TV2)

På TV2 fredag kveld kan du se to lokale sangfugler på Idol-audition.

Selbyggen Even Haarstad (15) stiller med Alicia Keys-låten «If I Ain’t Got You» under Idol-audition i Trondheim. Even tok med seg kompisen Henrik Løvø Aune som akkompagnatør under audition, og i kveld får vi altså se om unge Haarstad får tommelen opp fra dommerne. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Vilde Reitan Vassbotn (t.v.) er blant Idol-deltakerne du kan se på TV2 i kveld. Her sammen med programleder Katarina Flatland. (Foto: Thomas Andersen/TV2)

I kveldens program får vi også se og høre Stjørdals-jenta Vilde Retian Vassbotn (21). Hun stilte på audition i Oslo og sang låten «Jump For Joy» av Sarah Vaughan.

Årets sesong av Idol, som er nummer elleve i rekken, startet med sendinger sist mandag. I kveld er det deltakere fra auditions i Trondheim og Loen å se mellom klokka 20 og 21 på TV2, mens det er audition fra Oslo som sendes fra klokka 21.40.

Idol-dommere denne sesongen er Tshawe Baqwa fra Madcon, artistmanager Silje Larsen Borgan og artisten Andreas «TIX» Haukeland. Katarina Flatland er programleder for andre sesong på rad.

Les forrige sak:
Nå er hotellet til salgs for 20 millioner

For 20 millioner kan du få 18 000 kvadratmeter med hotell

Close