16 °C Stjørdal, NO
30/05/2020

Færre gjester på VM-campen

– Alt i alt blir det ok, med et lite overskudd til fotballavdelingen

VM-camp-sjef Per Tore Aftret skulle gjerne hatt noen hundre flere gjester, men er fornøyd med at alt har gått fint for seg. VM-camp-sjef Per Tore Aftret skulle gjerne hatt noen hundre flere gjester, men er fornøyd med at alt har gått fint for seg.

– Besøket ble litt som forventet. Totalt var det omtrent 30 prosent færre gjester enn i fjor. Det sier Per Tore Aftret, som er dugnadsansvarlig for Lånke Fotball og sjef for rallycross-campen på Frigården.

Etter en uke med stor dugnadsinnsats kan Per Tore Aftret snart slappe av.

– Siste rest av campen skal ryddes bort og tirsdag morgen skal alt være borte. Da blir det godt med en liten pause, sier Per Tore Aftret.

SN vippskampanje 1 mobil artikkel

Han har vært på dugnad, hatt lange dager og fått lite søvn, i litt over en uke. Totalt har VM-campen i år hatt nesten 2000 gjester og omtrent 500 campingvogner.

– Vi skulle gjerne hatt 100-150 flere besøkende, men det ble greit, sier Aftret. Greit ble det også på VM-festen som Lånke Fotball arrangerte med Too Far Gone lørdag kveld.

– Håpet på 1000 besøkende der, og det kom 850. Alt i alt blir det ok, med et lite overskudd til fotballavdelingen. Samlet sett er VM-arrangementet en viktig inntektskilde for oss, sier Per Tore Aftret.

Selv om antall gjester og besøk var mindre enn i fjor oppsummerer camp-sjefen en bra VM-helg.

– Gjestene kom med bare skryt, og det har vært rent og ryddig i hele området. Ellers har vi et veldig godt samarbeid med politiet, og det var svært positivt at de hadde et eget team som var på campen hele tiden, sier Aftret.

Les forrige sak:
15.000 tilskuere på rallycross-VM

6000 færre på Lånkebanen i år enn i fjor

Close