15 °C Stjørdal, NO
25/08/2019

Fant formen etter drømmedag

Både Rosenborg og Varden leverte årsbeste dagen etter dette treffet

LØFTET HVERANDRE: Både Rosenborg og Vardens 14-årsgutter leverte sesongens beste kamp dagen etter dette felles lagbildet. (Foto: Privat) LØFTET HVERANDRE: Både Rosenborg og Vardens 14-årsgutter leverte sesongens beste kamp dagen etter dette felles lagbildet. (Foto: Privat)

Lørdag møttes Rosenborgs A-lag og Vardens 14-årslag på Lerkendal. Det var tydeligvis litt av et møte, for begge lagene leverte sesongens beste kamp dagen etter.

Det var litt av en dag for Vardens 14-åringer på Lerkendal lørdag. Dagen etter tok de sesongens første poeng i en meget bra kamp mot Trond. Og sannelig fulgte Rosenborg opp med en knallsterk 1-0-seier borte mot Brann.

– Det var en veldig lærerik dag. Kanskje Rosenborg snappet opp litt fra oss også, sier Varden-midtstopper Geir Aamo og flirer.

Bursdag på Rosenborg-trening

For den høyreiste midtstopperen var Lerkendal-dagen temmelig spesiell ettersom han også fylte 14 år lørdag.

– Det ble en bra bursdag, sier en fornøyd meråkerbygg.

Varden-guttene fikk drømmedagen etter at de var heldig og ble trukket ut som vinnere etter at de var draktbærere under «Trøndelag på kamp» i fjor høst.

Coop Storlien artikkelnivå

– Det var litt av et opplegg vi fikk være med på. Veldig proft og hyggelig gjort av Rosenborg, synes lagleder Hege Lundquist.

Hyggelig treff

Varden-gjengen som besto av 14 gutter, trenere, lagledere og noen flere ble tatt imot av Rosenborg-guide Gøran Sørloth. Mannen som var omtalt som «verdens beste møtende spiss» en periode, men for Varden-guttene best kjent som pappan til Alexander, var dagens vert og tok meråkerbyggene med på en omvisning på Lerkendal.

– Etterpå fikk guttene møte Rosenborg-spillerne. De var utrolig hyggelige og tok seg god tid. Det ble både prat og selfies og gruppebilder, sier Lundquist, før det ble en times treningsøkt på en av Lerkendals treningsbaner.

– Vi startet med en pasningsøvelse, før vi spilte fire mot fire. Til slutt ble det spill på større bane. Vi fikk masse veiledning underveis, og det var nyttig, sier Geir Aamo.

Ekstra motivasjon

Lørdagen på Lerkendal ga påfyll av fotballmotivasjon for både Aamo og lagkameratene, og det ga også ekstra lyst til å følge Rosenborg minst like tett framover.

– Det blir enda artigere å se kampene deres nå, sier midtstopperen som har Birger Meling, Pål Andre Helland og Tore Reginiussen som sine Rosenborg-favoritter.

Varden spilte 2-2 mot Trond søndag ettermiddag. Neste kamp er borte mot Freidig neste søndag, før ett av årets høydepunkt skjer 1. august.

– Da møter vi Ranheim 2 i kvartfinalen i Obos-cup. Det blir artig det også, sier Geir Aamo.

Les forrige sak:
BUA-GLEDE: Daglig leder ved Frivilligsentralen Siri Bones (t.v.) og enhetsleder for barn og ungdom i kommune Sissel Overvik Holmberg gleder seg stort over tilskuddet og at de i løpet av året kan åpne BUA i Stjørdal.
Gleder seg til å åpne BUA

Nå etableres den populære utlånsordningen

Close