4 °C Stjørdal, NO
19/10/2021

Spar Hegra uke 42
XC60
Header-Bingo-med dato
XC90
XC40

Får jakte på ytterligere en bjørn

Nytt sauekadaver funnet ved Østrungen

Denne bjørnen ble skutt i Selbu torsdag kveld. Fredag ble det gitt fellingstillatelse på ytterligere en bjørn i Selbu og Tydal. (Foto: Bengt Ødegård) Denne bjørnen ble skutt i Selbu torsdag kveld. Fredag ble det gitt fellingstillatelse på ytterligere en bjørn i Selbu og Tydal. (Foto: Bengt Ødegård)

Fredag morgen ble det funnet et sauekadaver ved Østrungen i Selbu. Sauen er tatt av bjørn og Fylkesmannen har gitt nok en fellingstillatelse på bjørn i området.

Fellingsltillatelsen er gitt på en bjørn i hele Tydal og Selbu kommuner og er gjeldende fram til neste fredag.

Tidligere denne uka har fellingslaget skutt to bjørner. Først en hannbjørn på 68 kilo som felt i Øverbygda på mandag, og deretter en hannbjørn på 71 kilo ved Slindvatnet torsdag kveld.

I følge våre kilder i Selbu foregår det ikke noe jakt fredag ettermiddag og kveld. De avventer nå ferske bjørnespor før de setter i gang jakt igjen.

Les forrige sak:
KLAR FOR STOR OPPLEVELSE: Fem speidere og en leder fra Stjørdal som er klare for Jamboree. Fra venstre: Hilde H Gauslaa (troppsleder), Elise Kruke Bjugan, Sondre Sakshaug, Imre Wille, Olve Guldseth og Alexander S. Johnsen. Vegard Gauslaa Baug og Sebastian Eimhjellen Mathisen reiser også fra Stjørdal speidergruppe, men var ikke til stede da bildet ble tatt.
Speidere til verdensleir

Lokale speidere blant 50000 på leir i USA

Close