8 °C Stjørdal, NO
18/02/2019

Får snart flaket på veien

Tommy Skjervold fra Stjørdal med sin Chevrolet Impala stasjonsvogn

 

Veteranentusiaster på veien har startet våronna i garasjen. Med lysere dager og solvarme på veiene er det like sikkert som løvsprett på trærne å se veterankjøretøyer på veien. Tommy Skjervold har investert i sommerens kjæledegge.

Den gamle veteranbilen, en Chevrolet Impala stasjonsvogn med V8 motor hadde nettopp ankommet Stjørdal fra USA da vi fikk tillatelse til å ta de første bildene av bilen under tanking av drivstoff. Tommy Skjervold fra Stjørdal har bakgrunn fra miljøene med militære kjøretøy, og importerte denne sjeldne stasjonsvogna i januar måned. Bilen er en 1959 modell Chevrolet Impala stasjonsvogn med V8-motor. Den har 4 dører og vinger bak på karosseriet. Skjervold karakteriserer modellen som nokså sjelden etter som dette dreier seg om en stasjonsvogn av dette merket.

– Nå er bilen endelig her etter at den ble innkjøpt i Miami Florida, forteller Tommy Skjervold. Da veteranen ankom Stjørdal, hadde Tommy med seg Steinar Hokling, som også er frelst på militære kjøretøy i tillegg til veteraner. Bilen som drikker bensin som en tørst ørkenrotte har noen driftsutgifter per mil, men den stolte eier Tommy Skjervold legger mest vekt på å “skli” gatene med nykomlingen og kanskje delta på et veterantreff eller to. Nostalgi, former, bryte barrierer og prate veteran blant likesinnede, det er det som gjelder.

 

Les forrige sak:
Takk for fisken, Isfisker!
Flotte forhold for isfiske

  Under isen beveger fiskene seg sakte i kaldt vann. I […]

Close