8 °C Stjørdal, NO
24/05/2019

Får snart flaket på veien

Tommy Skjervold fra Stjørdal med sin Chevrolet Impala stasjonsvogn

 

Veteranentusiaster på veien har startet våronna i garasjen. Med lysere dager og solvarme på veiene er det like sikkert som løvsprett på trærne å se veterankjøretøyer på veien. Tommy Skjervold har investert i sommerens kjæledegge.

Den gamle veteranbilen, en Chevrolet Impala stasjonsvogn med V8 motor hadde nettopp ankommet Stjørdal fra USA da vi fikk tillatelse til å ta de første bildene av bilen under tanking av drivstoff. Tommy Skjervold fra Stjørdal har bakgrunn fra miljøene med militære kjøretøy, og importerte denne sjeldne stasjonsvogna i januar måned. Bilen er en 1959 modell Chevrolet Impala stasjonsvogn med V8-motor. Den har 4 dører og vinger bak på karosseriet. Skjervold karakteriserer modellen som nokså sjelden etter som dette dreier seg om en stasjonsvogn av dette merket.

– Nå er bilen endelig her etter at den ble innkjøpt i Miami Florida, forteller Tommy Skjervold. Da veteranen ankom Stjørdal, hadde Tommy med seg Steinar Hokling, som også er frelst på militære kjøretøy i tillegg til veteraner. Bilen som drikker bensin som en tørst ørkenrotte har noen driftsutgifter per mil, men den stolte eier Tommy Skjervold legger mest vekt på å “skli” gatene med nykomlingen og kanskje delta på et veterantreff eller to. Nostalgi, former, bryte barrierer og prate veteran blant likesinnede, det er det som gjelder.

 

Coop Storlien artikkelnivå

Les forrige sak:
Takk for fisken, Isfisker!
Flotte forhold for isfiske

  Under isen beveger fiskene seg sakte i kaldt vann. I […]

Close