16 °C Stjørdal, NO
18/06/2019

Farlige pøbelstreker

Natt til 17. mai ble en mulig ulykke ved Stjørdal Stasjon avverget ved en tilfeldighet. Lokfører Hallgeir Winge som skulle på jobb i Steinkjer ringte opp en kollega for å be om skyss inn til Steinkjer hvor han skulle begynne på jobb på morgenkvisten 17. mai. Kollegaen som i utgangspunktet skulle passere rett forbi Stjørdal Stasjon ca. kl. 04.55 avtalte å plukke opp Winge som møtte opp i god tid på stasjonen. Winge så med en gang at det hadde vært aktivitet i stasjonsområdet iløpet av natta.

 

 

Sykler lå slengt og en “seterad” fra en av vente-rommene var dradd utover mot skinnegangen. Hallgeir Winge ble rimelig sjokkert da han fikk se at en sykkel med en massiv betongkloss som sykkelstativet er festet til, var lagt på skinnegangen. Han ringte umiddelbart sin kollega for å be han kjøre ekstra rolig inn mot stasjonsområdet. Begge to måtte trø til for å få løftet betongklossen bort fra skinnegangen. De tør ikke tenke på hva som kunne ha skjedd hvis Winge ikke hadde tatt kontakt for skyss ettersom toget i utgangspunktet skulle kjøre rett igjennom området uten stans.

Hellsenteret uke 25 mobil

 

Lignende ting har skjedd tidligere ved Stjørdal Stasjon ifølge Winge som er rystet over at folk kan finne på slike “hodeløse” ting. Saken er rapportert inn til Jernbaneverket. Det er uvisst om politiet er koblet inn mot saken, men dette er helt klart en politi-sak.

Les forrige sak:
Mødre stoler ikke på svigermor

  Kun to prosent av norske mødre stoler på svigermor når […]

Close