-2 °C Stjørdal, NO
15/10/2019

Feieren kutter ut papirlappen

Nå får du tekstmelding før pipa skal feies

(Illustrasjonsfoto) (Illustrasjonsfoto)

Stjørdal brann- og redningstjeneste (SBRT) bytter ut papirlappen i dørsprekken med en tekstmelding for å varsle om at feieren kommer.

– Dette vil forenkle våre varslingsrutiner. Mest av alt håper vi dette vil være til stor hjelp for deg som huseier. Det sier feierkoordinator, Halgeir Rønning i SBRT og forklarer hvordan det fungerer.

– Du vil få varsel direkte på mobiltelefonen din i form av tekstmelding. Denne meldingen kan du dessverre ikke svare på. I stedet kan man ringe et telefonnummer som står i meldingen for å avtale ny tid for feiing eller tilsyn, sier Rønning.

Ved varsel om feiing av pipa, vil du først få en tekstmelding en uke før planlagt feiing. Deretter vil du få en ny melding dagen før feieren kommer.

– Da ønsker vi at stigen er reist og alt er klargjort for feiing. Det innebærer at trekken på alle ovner er stengt, sier Rønning.
Varsel om tilsyn av bolig, vil du få på tekstmelding 14 dager før planlagt tilsyn.

 

Høstkupp

Les forrige sak:
OPPFORDRER TIL SKOLESTREIK: Miljøpartiets Tommy Reinås oppfordrer barn og unge i Stjørdal til å følge svenske Grete Thunberg sitt eksempel og skolestreiker for klima-saken.
Lokalpolitiker oppfordrer til skolestreik

Reinås foreslår at skolestreik for klima skal være gyldig fravær

Close