7 °C Stjørdal, NO
27/09/2020

Feirer 10-årsdagen hele uka

Aglo barnehage Sentrum har runddag

De koste seg med kake ute på sin 10-års markering. Gabriel, Yowhans, Maya, Vilde, styrer i barnehagen Åshild, Emil, Kasper, Armange og Marcus. De koste seg med kake ute på sin 10-års markering. Gabriel, Yowhans, Maya, Vilde, styrer i barnehagen Åshild, Emil, Kasper, Armange og Marcus.

Det ble markering med sang, kaker og saft da barnehagen i Skolegata rundet ti år. Barnehageavdelingen som tilhører Aglo på Skatval ligger midt i sentrum, og feirer seg selv i en hel uke.

Foreldre og foresatte fikk en overraskelse da barna fra scenen sang om å være gode venner. Musikalske voksne i barnehagen bidro også med musikk til feiringen. Styrer Åshild Kjebekk i barnehagen og daglig leder hos Aglo Oppvekstsenter, Gerd Bergersen var begge med på feiringen sammen med store og små.

– Synes dere barnas bursdagssang var fin, lurte en stolt styrer på blant innbudte, ballonger og kaker.

Selvfølgelig var alle fornøyde med sangene. De delte jo budskapet om å være gode venner. Unge Gabriel, Maya, Vilde og Marcus tok plass ved de små bordene i «utegården» og storkoste seg med kake og saft. Det var glede å spore fra start til mål den første dagen med markeringer, men tydelig er det også utfordringer med drift av en ikke-kommersiell privat barnehage.

– Å vente på offentlige midler er ikke alltid enkelt. Vi må få mer forutsigbarhet når det gjelder tildelte ressurser til bemanning, sier Gerd Bergersen som har 107 ansatte i driften og er en veteran å regne innen drift av barnehage. (Artikkelen fortsetter under bildet!)

Foreldre og foresatte fikk oppleve sang fra barnehagens 42 barn under markeringen av 10 år i Skolegata. Her holder styrer Åshild en orientering til de fremmøtte.
Foreldre og foresatte fikk oppleve sang fra barnehagens 42 barn under markeringen av 10 år i Skolegata. Her holder styrer Åshild en orientering til de fremmøtte.

Bergersen er opptatt av at mangfold beholdes både når det gjelder deltakende barn i barnehager og hvilke type barnehager som tilbys i en kommune.

Aglo barnehage Sentrum har feiret seg selv hele denne uka. Etter at de åpnet dørene i Skolegata for ti år siden, har Blå Kors som er eier kjøpt huset som «huser» barnehagen i to etasjer.

– Vi har på jubileumsdagen besøk av Emil som startet hos oss for ti år siden. Nå bærer vi stolt preg av å være en flerkulturell barnehage. Uteområdene byr på unike tilbud i sentrum og ut mot fjorden. Det er 42 barn fordelt på avdelingene Stjerna, Månen og Sola hos oss, sier styrer Åshild Kjebekk hos Aglo barnehage Sentrum.

Les forrige sak:
Pågrepet etter å ha stjålet solbriller

Tatt i sentrum fredag formiddag

Close