8 °C Stjørdal, NO
29/05/2020

Feirer 70-årsdag i storsalen

– Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter

LITT AV EN FEIRING: Når Halvdan Sivertsen runder 70 reiser han Norge rundt på turné. I september kommer han til Kimen.

Han har laget klassikerne «Kjærligshetsvisa» og «Titusen tommeltotta». Nå er Halvdan Sivertsen ute på turne for å feire sin egen 70-årsdag, og kommer til Stjørdal i september.

Halvdan Sivertsen startet året med å fylle 70 år den 5. januar. Omtrent ved midnatt samme dag var konserten i Oslo Spektrum utsolgt.
– Halvdan Sivertsens første 70 år på denne jorden, og den mangfoldige karrieren hans så langt, skal også feires utover høsten i utvalgte konserthus rundt om i landet inkludert i Kimen kulturhus 24. september, sier markedsansvarlig Lene Fjellstad i Kimen.
Fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 1960-tallet, har karrieren vært mangfoldig og stor. De siste 30 årene har Sivertsen vært en av landets aller mest populære artister.
– I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan Sivertsen blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil han, for en hel generasjon nordmenn, alltid bli husket som «faren» til Labbetuss, sier Fjellstad.
Nå har han rundet 70, og 50 som artist, men Halvdan Sivertsen har fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.
– Vi garanterer en kveld med hits og klassiske låter, med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Halvdan Sivertsen har besøkt Kimen to ganger tidligere og både publikum, og ikke minst folket i huset, setter stor pris på denne hedersmannen, sier Lene Fjellstad, som håper mange møter opp på bodøværingens 70-årsfeiring.

Les forrige sak:
SANGGLEDE FOR DE SMÅ: Ann Kristin Andersson (t.v.) får i vinter med seg musikkskolelærer Kirsti Nørstebø på opplegget «Sang ved livets begynnelse» med start tirsdag 21. januar.
Unge stemmer skal skape herlig musikk

Ann Kristin Andersson og Kirsti Nørstebø skaper sangglede for de minste

Close