9 °C Stjørdal, NO
09/05/2021

Feirer bursdagen med utstilling

Kunstneren og forfatteren Svein Aurdal fyller 70 år fredag 13. desember

«VYFY»: - Denne skulpturen som er en sarkastisk kritikk av jernbanepolitikken, står her ved siden av maleriet «Gulljakt», sier Svein Aurdal som fyller 70 år på fredag. «VYFY»: – Denne skulpturen som er en sarkastisk kritikk av jernbanepolitikken, står her ved siden av maleriet «Gulljakt», sier Svein Aurdal som fyller 70 år på fredag.

Svein Aurdal fyller 70 år på selveste fredag den 13. desember og markerer dagen med en egen utstilling av skulpturer på Daba Café.

– Vi er to kunstnere som stiller ut våre arbeider. Denne gang vil jeg stille ut mine skulpturer sammen med Åse Juul fra Trondheim. Mange av skulpturene er basert på gjenbruk. Det er spennende å se hvordan «kastet» materiale kan brukes i kunstens tjeneste, sier Svein Aurdal som er aktiv på flere fronter.

– Til våren kommer min neste bok. Ellers har jeg gleden av å spille gitar i en trio. Vi har noen opptredener. Kunstutstillingen i Daba viser fram arbeider som alle er laget i år. Jeg gjør også en del arbeider i gips og leire, men det er en produksjon som krever sommerforhold. På denne utstillingen har jeg med to gipshoder, sier Svein Aurdal, som håper at mange tar turen innom utstillingen som blir stående i hele desember.

Les forrige sak:
Hit skal Frivilligsentralen flytte

Fant drømmestedet 100 meter unna dagens lokaler

Close