13 °C Stjørdal, NO
10/07/2020

Feirer på hjemmebane i kveld – drar til Amsterdam på «bottur»

Spillerne har gitt hverandre omtrent 50.000 i bøter gjennom sesongen

I kveld er restauranten Hull 19 på Stokke gård hjemmebanen til Blink-guttene som feirer opprykket til 1. divisjon. Etter hvert blir det mer feiring.

– Det ligger an til en tur til Amsterdam for pengene i «botkassa», sier botsjef Ole Kristian Rødahl. Sammen med Sander Erik Kartum er han lagets pengeinnkrevere og noen har fått bladd opp godt gjennom sesongen for forsentkomminger, gjenglemmelser og andre ting som man ikke gjør ustraffet.

– Hvem er det som har spyttet inn mest i den Amsterdam-turen da?

Rødahl tenker seg om, men svaret er ganske nærliggende. – Det er nok Kartum. Jeg følger godt med på ham, sier nordmøringen.

Lørdagen ble fantastisk for 23-åringen som kom til Blink fra Nest-Sotra midt i 2017-sesongen. Nå har han blitt blant de mer erfarne, og lørdag kronet han tilliten fra start med å score 2-0-målet.

Og ikke nok med det; han gjorde det rett foran øynene på mamma, bestemor og fadderbarnet.

– Det var stas det, sier Rødahl som kunne slippe jubelen løs med nærmeste slekta som nærmeste tilskuere. Nå ser han fram til 1. divisjon for der skal han være med.

– Jeg har kontrakt ut neste sesong og gleder meg veldig til å forsøke meg i 1. divisjon. Det blir knallhard jobbing, men morsomt, sier Ole Kristian Rødahl.

Les forrige sak:
Avslutter boligstyling

Nå selger hun ut interiørproduktene

Close