-1 °C Stjordal, NO
29/01/2020

Feiret 10-årsdagen med sang og musikk

Kiwi markerte ti år i Mindes Hus

Butikksjef Sonja Helen Moen hos Kiwi i Mindes Hus fikk tirsdag besøk av bandet Fosseduren fra Stjørdal. Musikere og sangere skapte topp stemning da 10 år med butikk langs E14 ble markert. Kundene likte tydelig minikonserten og fikk påspandert kake, kjeks og kaffe. Butikksjef Sonja Helen Moen hos Kiwi i Mindes Hus fikk tirsdag besøk av bandet Fosseduren fra Stjørdal. Musikere og sangere skapte topp stemning da 10 år med butikk langs E14 ble markert. Kundene likte tydelig minikonserten og fikk påspandert kake, kjeks og kaffe.

Da butikksjef Sonja Helen Moen markerte at Kiwi har drevet ti år i Mindes Hus, fikk hun besøk av bandet Fosseduren.

Bandet hadde med vokalist Aleksander Skjerve Haarberg som arbeider som tørrvaresjef i butikken. Dette ga topp stemning blant kunder som fikk gratis kaffe og kaker.

Et jubileum skal markeres, og jammen greide Kiwi i Mindes Hus den oppgaven med glans. Stor hjelp hadde butikksjef Sonja Helen Moen av bandet Fosseduren, som tok turen med både instrumenter og stor glede til butikken for å delta i feiringen. Bandet har adresse i Stjørdal og består av mange flinke musikere fra ungdom til voksen.

Bandmedlemmene Karoline Arntsen, Kari Ann Moen, Aleksander Skjerve Haarberg (tørrvaresjef i butikken) og Thor Anders Stokke utgjorde fire av mange aktive i Fosseduren.
Bandmedlemmene Karoline Arntsen, Kari Ann Moen, Aleksander Skjerve Haarberg (tørrvaresjef i butikken) og Thor Anders Stokke utgjorde fire av mange aktive i Fosseduren.

– Det så ut til at kundene våre likte innslaget med sang og musikk. Det var ikke så rart for her skapes det virkelig stemning. Nå synes jeg vi var ekstra heldige ettersom vår tørrvaresjef er vokalist i bandet, sa butikksjef Sonja Helen Moen. Hun er for øvrig en av kandidatene til «Årets trønder». Butikksjefen synes det er stas å bli foreslått i en slik sammenheng.

– Denne tittelen henger svært høyt, og det er mange som fortjener hederstittelen. Nå er fokus her i butikken markering av ti år i Mindes Hus, og da vil vi gi noe tilbake til kundene. En konsert er også en gave, sier Sonja Helen Moen blant grønnkledde ansatte, 15 i tallet, som sammen med kunder fikk høre låter som «Fisking i Valdres», «Guldbruna øgon», «Har du fyr», «Levva livet» og flere andre låter topp levert fra bandet Fosseduren.

 

Les forrige sak:
Fikk plass i landslagstropp

Williams med U20-laget til Polen

Close