-5 °C Stjørdal, NO
27/02/2020

Feiret 40-årsdag med kake til alle

Merkedag for Rema-butikkene

Johan Danielsen (t.h.) fra Lurøy på Helgeland kom akkurat tidsnok innom Rema 1000 i Kjøpmannsgata for å få servert det første stykket fra jubileumskaken på 40-årsdagen. Her får han kake servert av fungerende butikksjef Jonas Hepsø. Johan Danielsen (t.h.) fra Lurøy på Helgeland kom akkurat tidsnok innom Rema 1000 i Kjøpmannsgata for å få servert det første stykket fra jubileumskaken på 40-årsdagen. Her får han kake servert av fungerende butikksjef Jonas Hepsø.

I dag er det nøyaktig 40 år siden Odd Reitan åpnet dørene til Rema-eventyret. Det markeres med kake i alle butikkene og i Kjøpmannsgata spanderte butikksjefen villig vekk.

Aller først i kakekøen i Kjøpmannsgata sto Johan Danielsen. Han er en langveisfarende gjest fra Lurøy på Helgeland, og minnes at Rema tidlig åpnet butikk i Mo i Rana.

– Rema 1000 sin suksess gjennom 40 år er tuftet på at det alltid har vært kunden i hovedfokus. Det er kunden som betaler og det er kunden som alltid bestemmer om de har lyst til å handle hos oss, uttaler administrerende direktør, Ole Robert Reitan i en uttalelse i jubileumsskriftet til 40-årsdagen.

Samtidig er han opptatt av å skryte av kjedens ansatte.

– Det er så utrolig flott å se at alle som jobber i butikkene hver dag gjør sitt beste for å tilfredsstille kundene våre, uttaler Reitan og fastslår at medarbeiderne er den viktigste ressursen i Rema 1000.

Les forrige sak:
Foreldre til Ine Alseth Garmager på 3 år, Anita og Trond jublet for fredning av den kommunale barnehagen sammen med Imre Lian Nytrø på 3 år. Anthony Sanchez Johansen 4 år og Finn Roger Sollihaug med Signe på 4 år. Styrer Aud Karin Bjørnebøle var også fornøyd.
Stor glede i barnehagen

Feiret vedtak om videre drift med karneval

Close