14 °C Stjørdal, NO
07/07/2020

Fem av seks kommuner valgte denne banken

Storebror Stjørdal valgte Danske Bank

Sparebank1 SMN blir hovedbank for kommunene Selbu, Tydal, Meråker, Frosta og Holtålen.

Sparebank1 SMN er valgt som ny hovedbank for både Selbu kommune og Tydal kommune i fire år med mulighet for forlengelse i enda to år.

Kommunene Frosta, Meråker, Stjørdal, Selbu, Tydal og Holtålen har gjennomført en felles anbudskonkurranse om hovedbankforbindelse. Pris og kvalitet var utvalgskrtiteriene. I tillegg til Sparebank1 SMN deltok også Danske Bank og DNB i konkurransen, foruten Selbu Sparebank og Haltdalen Sparebank som leverte anbud lokalt.

Sparebank1 SMN leverte det beste tilbudet til fem av de seks kommunene, og overtar som ny hovedbank for blant andre Selbu kommune og Tydal kommune. Kommunene har fram til nå hatt Selbu Sparebank som hovedbank.

– Vi er glade for at fem av kommunene velger oss som hovedbank, og vi takker for tilliten. Vi skal sørge for å levere gode og effektive banktjenester til glede for kommunene og innbyggerne, sier banksjef Lill Bente Totland i Sparebank1 SMN.

– Sparebank1 SMN tapte knepent kampen om Stjørdal kommune, men vant de øvrige fem kommunene. Foruten å skåre høyt på kvalitet valgte vi å tilby like gode prisvilkår til alle kommunene som deltok i anbudet. Vi gjorde ikke forskjell på stor og liten, og det fikk vi god respons på, sier Totland.

Sparebank1 SMN skal håndtere kommunenes pengestrøm fordelt på cirka 30000 betalingstransaksjoner årlig.

Les forrige sak:
Padlere strømmer til kurs

Fyller opp kajakk-kurs i full fart

Close