14 °C Stjørdal, NO
21/09/2020

Fem kommuner med nye nettsider

Skal gi deg lettere tilgang til det du trenger

Kommunikasjonssjef Tove Nervik (innfelt) i Stjørdal kommune er godt fornøyd med kommunens nye nettsider.

Litt stolt, litt spent, og veldig glad for at vi endelig har lansert våre nye hjemmesider.

Slik oppsummerer kommunikasjonssjef i Stjørdal kommune Tove Nervik den spennende 1. oktober. Dagen da fem kommuner i Værnesregionen lanserte sine nye hjemmesider samtidig.

– Tjenestetilbudet til innbyggerne har selvsagt vært i fokus ved at de raskt skal få tilgang til relevant informasjon, søkefunksjon og skjema, sier Nervik.

Her er de nye nettsidene til Stjørdal kommune

Den nye hjemmesiden inneholder nyttig og nødvendig informasjon, akkurat som på de gamle, men med en langt bedre oversikt og tilgjengelighet.

– Her finner du informasjon om våre barnehager og skoler, helse- og omsorgstjenester, kart og reguleringsplaner, eiendom, vei, vann, brann, næring, vigsel, friluftsliv, idrettshaller, kultur, barnevern og ppt for å nevne noe, sier Nervik.

Og selv om de nye hjemmesidene ble lansert 1. oktober er de på langt nær i mål.

– Utover høsten vil vi jobbe kontinuerlig med å utvikle og optimalisere hjemmesiden slik at det er enkelt og raskt for innbyggerne å finne det de er ute etter.

En av nyhetene på de nye hjemmesidene er «Min side».

– Her får innbyggerne bedre oversikt og økt kontroll. Her får du fakturaoversikt, en samlet informasjon om din eiendom og du kan følge med på dine søknader. Også denne tjenesten utvikles fortløpende, sier Nervik. Og om ikke altfor lenge kommer enda en nyhet.

– Chatbot vil lanseres etterhvert når den nye hjemmesiden har «levd» en stund. Chatbot gir innbyggerne raske svar om kommunale tjenester. Viktig informasjon blir enda mer tilgjengelig, og dialogen mer effektiv for de som ønsker å benytte seg av tjenesten, lover Tove Nervik.

I tillegg til Stjørdal kunne også Frosta, Meråker, Selbu og Tydal kommuner lansere sine nye hjemmesider tirsdag.

Les forrige sak:
– Ja, vi er bekymret for ungdomsmiljøet

- Ungdommer i 11-12-årsalderen finner tilhørighet i miljøer der de ruser seg og utfører kriminelle handlinger

Close