-6 °C Stjørdal, NO
27/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Fem nye smittetilfeller i Stjørdal

Starter opp teststasjon i Meråker torsdag

Kommunedirektør Tor Jakob Reitan.

Smittesporing pågår for fullt. Teststasjon i Meråker snart klar.

– Vi har hittil i dag mottatt 5 positive prøver i Stjørdal. Smittesporing pågår selvfølgelig for fullt, skriver Tor Jakob Reitan, kommunedirektør, i en pressemelding klokken 13 tirsdag ettermiddag.

Meråker kommune har nå sin testasjon på grensen snart operativ etter god samhandling med helsevesenet i Stjørdal.

– Det rigges nå en ekstra varmebrakke i dag, kursing av personale pågår. Testingen vil slik være operativ fra og med torsdag 7. januar klokken 08.00 til 22.00. I mellomtiden blir folk henvist til Værnes teststasjon, noe som fungerer godt til nå men som skaper ekstra trykk på Værnes. Men nå testes det utstrakt her, skriver Reitan i pressemeldingen.

Kommunen merker stor pågang av folk som vil teste seg.

– Vi merker en svært stor pågang om testing hos våre stasjoner på Værnes og Stjørdal. Takk til alle for at dere tar smittetrykket på alvor og sørger for stort test-trykk hos oss! Det er vi organisert for, men håper alle er litt tålmodig om det skulle bli kø. Vi har omdisponert mannskap igjen for å møte etterspørselen, vi står på så godt vi kan. Gjennom godt samarbeid, vi gjør vårt og du gjør ditt, så har vi stor tro på at smittetrykket skal gå gradvis nedover nå. Men vi er selvfølgelig usikre og spente, skriver han, og forteller samtidig at kommunen er i rute til å sette den første vaksinen i morgen, men her vil vi komme med ytterligere informasjon senere.

 

Les forrige sak:
Blink svarte med et motbud på 1,8 millioner

Eliteserieklubb bød en halv million

Close