11 °C Stjørdal, NO
14/07/2020

Festkonsert i Meråker

Luftforsvarets musikkorps og Meråker Kommune byr 7. april på en korpskonsert med god stemning og høy kvalitet. Hvert år drar Luftforsvarets Musikkorps til Meråker. Det skjer i forbindelse med NM Janitsjar som avholdes i Trondheim.

 

Årets gjesterartister er Polkabjørn og Kleine Heine. De jodler og spiller trekkspill med et smil. Luftforsvarets musikkorps holder til i Trondheim og er ett av Forsvarets fem profesjonelle musikkorps. I tillegg til de militære oppdragene spiller de årlig rundt 100 konserter for vårt sivile publikum. LFMK holder et høyt kunstnerisk nivå. De 28 musikerne behersker de fleste genre som klassisk og samtidsmusikk, jazz og populærmusikk. Ole Edvard Antonsen ble fra nyttår 2006 ansatt som sjefsdirigent og kunstnerisk leder.

 

Luftforsvarets musikkorps het tidligere Forsvarets musikkorps Trøndelag, bedre kjent som «Divisjonsmusikken» på folkemunne, og tilhørte hæren. 1.juni 2006 skiftet korpset våpengren og navn til Luftforsvarets musikkorps. Konserten 7. april finner sted i Meråker samfunnshus.

Les forrige sak:
Samlet inn mobiler

    Skoler og barnehager ble invitert til å samle inn […]

Close