3 °C Stjørdal, NO
17/11/2019

Fikk takk som falt i smak

Landsskytterstevnet og Fides samarbeider om mange oppgaver

Arbeidsleder Harry Gresseth kan glede seg over stor honnør til FIDES for innsatsen til støtte for LS 2018. Alle deltakerne ble belønnet med egen T-skjorte og et eget LS-merke som er minne om innsatsen sommeren 2018. Arbeidsleder Harry Gresseth kan glede seg over stor honnør til FIDES for innsatsen til støtte for LS 2018. Alle deltakerne ble belønnet med egen T-skjorte og et eget LS-merke som er minne om innsatsen sommeren 2018.

– For oss i Landsskytterstevnet er Fides gull verdt, sier Harald Denstad fra hovedkomitéen når Landsskytterstevnet (LS) stiller opp med en solid ladning esker med pizza for å berømme innsatsen.

– Deres innsats sparer oss for utrolig mye arbeid. Derfor er vi utrolig glade for at Fides stiller opp og utfører arbeidet. Her er det snakk om å lage 1.200 merkepinner for parkering på campingplassene. Dere fordeler tolv kubikk med grus på 450 sandsekker, og for ikke å snakke om at dere fyller over 5.000 poser til alle deltakere med gjenstander og nødvendig informasjon, skryter Harald Denstad i LS-komiteen.

Pizzaen går ned på høykant.
Pizzaen går ned på høykant.

Arbeidsleder Harry Gresseth organiserer arbeidet som har pågått i flere uker allerede. Oppgavene er gjort innimellom andre oppdrag, men nå blir LS prioritert i første rekke for å bli ferdig i god tid før åpningen fredag 3. august.

– Det blir en egen operasjon å fylle posene. Innholdet blir spredt utover flere bord og fordelt i posene som senere skal pakkes i esker og fraktes bort. Vi kan være glade for at vi har en stor og dyktig stab til å utføre disse oppgavene. Vi er veldig takknemlig for dette oppdraget fra LS som er midt i blinken for oss, sier Harry Gresseth.

Les forrige sak:
Nå er også nytt asfaltdekke på plass på Voldsbrua. (Foto: s-n.no-tipser)
Nå har den mye omtalte brua fått ny asfalt

Nå har Voldsbrua fått nytt dekke

Close