2 °C Stjørdal, NO
21/10/2019

Fikk 40.000 fra privatperson

Frivillig-sjef stråler etter uventet pengegave

Frivilligsentral-sjef er storfornøyd med 40.000 ekstra kroner som er øremerket BUA-prosjektet. Frivilligsentral-sjef, Siri Bones, er storfornøyd med 40.000 ekstra kroner som er øremerket BUA-prosjektet.

– Folk er så rause.

Siri Bones ved Frivilligsentralen i Stjørdal smiler ofte og i dag smiler hun ekstra bredt. Årsaken er at Frivilligsentralen har fått en gave på 40.000 kroner fra en privat giver.

– Vi er så glade over alt vi får på sentralen. Enten det er klær, utstyr, garn, sko, mat eller annet. Men 40.000 kroner, – det gjør oss selvsagt litt ekstra glade, sier Siri Bones.

LES OGSÅ: Gleder seg til å åpne BUA

De 40.000 kronene er øremerket BUA-prosjektet som Frivilligsentralen er i startgropen med, i samarbeid med Stjørdal kommune.

– Denne summen vil komme til stor nytte når vi skal begynne å handle inn utstyr og mye av det vi trenger til dette prosjektet, sier Siri Bones som uttrykker en stor og tusen takk fra alle som har et hjerte i Frivilligsentralen.

Coop Storlien artikkelnivå

Frivilligsentralen fikk tidligere i år 300.000 kroner i tilskudd for å åpne BUA i Stjørdal. Nå jobber de med å realisere utlånsordningen som har litt en suksess mange andre steder i landet. BUA dreier seg om å låne ut utstyr til ulike typer idretter og friluftsliv.

BUA-ordningen har blitt en suksess over hele landet i løpet av få år.
– Vi har allerede et variert lager av utstyr som vi låner ut, men nå ønsker vi å oppgradere og øke utvalget. Derfor er vi interessert i både nytt og brukt utstyr som vi kan låne ut videre, forteller en storfornøyd Siri Bones, som er daglig leder ved Frivilligsentralen.

Les forrige sak:
Jentelag fra seier til seier

Fem kamper - fem seire så langt på Frams 14- og 15-åringer

Close