12 °C Stjørdal, NO
17/09/2021

Spar Hegra uke 37
Header-Bingo-med dato

Fikk årets friluftskalender

GLADE FOR KALENDER: Helga Lunnan (91), Søren Forbord (92) og Gunvor Forbord (88) ved Skatval Bosenter likte alle tre den fine Friluftskalenderen de fikk fra Kjentmann Stjørdal og avishuset Stjørdals-Nytt.

 

Avisa Stjørdals-Nytt har også i år sammen med Kjentmann Stjørdal gitt ut kalender med vakre bilder fra konkurransen Friluftsbildet. 12 måneder har fått sine naturbildet på trykk. Nylig var avishuset på giverrunde rundt på bosentre i kommunen.   

Som ved flere tidligere år ble Friluftskalenderen også i år produsert på bakgrunn av bilder sendt oss fra avisas lesere. Noen av de beste blinkskuddene gjort med fotoapparat har havnet på året kalender. Friluftskalenderen er ute i salg fortsatt, men for beboerne på våre bosenter rundt i kommunen ble det også i år en overraskelse da avishuset ankom med gratis kalendere til beboerne. På Skatval Bosenter traff vi ekteparet Søren og Helga Forbord sammen med Helga Lunnan. De tre ble veldig glade for gaven og takket pent. Helga hadde en kalender fra tidligere, men likte de flotte bildene som også årets kalender er prydet med. Flere hundre kalendere er dermed overbragt våre bosentere også denne gang i starten på det nye året.

Les forrige sak:
F.v. Per Magne Siraas, Oddbjørn Kjøsnes, Arnstein Moen og Brynjar Dahlø med Rune Schanke fra ”Påsans” bak.
Go´fot festivalen

  Fredag 18. og lørdag 19. februar arrangers den 8. utgaven […]

Close