-7 °C Stjørdal, NO
27/01/2021

Header-Bingo
SparHegra uke 04

Fikk kunstgress i julegave

Kommunestyret sendte baneprosjekt i mål

Kommunestyret på Frosta sendte realisering av nytt dekke på Vinnatrøa rett i mål. Kommunestyret på Frosta sendte realisering av nytt dekke på Vinnatrøa rett i mål.

Enstemmig sørget kommunestyret for at nytt kunstgress ble julegave til frostingene.

– Takket være kommunestyret kom finansieringen på plass. Kommende sommer kan vi legge nytt kunstgrasdekke på Vinnatrøa, sier Neset IL sin prosjektleder, Jan Inge Røkke.

Han slår fast at tre vedtak i kommunestyret på Frosta noen få dager før julaften rett og slett sendte finansieringen av det store prosjektet i mål.

Prosjektet har en prislapp på omkring fem millioner, og imponerende mange har bidratt.

Tilskudd på 150.000, prioritert for å få spillemidler og lånegaranti for 1,8 millioner, vedtatt av lokalpolitikerne, sørget for at nytt kunstgress ble årets store julegave.

Åpnet lommebøkene

Frostingene har åpnet lommebøkene, og kronene har strømmet inn til nytt kunstgress. Sparebank1 ble med på spleiselaget, og lovte en krone for hver som andre bidro med.

Maksimalt en halv million lovte banken. De utfordringene tok frostingene tak i slik at pengekista raskt vokste. Den halve millionen fra banken ble utlignet ved bidrag fra mange. Snart sto det til sammen en million til kunstgress på kontoen.

– Helt avgjørende

– Helt fantastisk av banken, frostingene og av politikerne våre, sier prosjektleder Jan Inge Røkke.

Med bevilgningen fra kommunestyret er nå 1.480.000 kroner samlet inn. 500.000 fra banken, de 150.000 fra kommunen og resten fra bedrifter, organisasjoner og mange privatpersoner.

– Vi klarte det, ble det slått fast i en takkeannonse på en hel side i Frostingen. Den sto attpåtil før kommunestyret sine vedtak.

– Nå skal vi velge entreprenør, og leverandør. Jeg har tro på at vi kan legge nytt dekke sommeren 2021, sier en jublende glad Jan Inge Røkke.

Les forrige sak:
– Jeg ser på det som veldig viktig

Aud Bredeli Storflor var blant de første på Halsen sykehjem som onsdag morgen fikk satt vaksinasjonssprøyten

Close